bet365

City köper Rabiot?

City köper Rabiot?

Nära Liverpool och Barca – på väg till City?

Manchester City närmar sig en övergång av PSG:s Adrien Rabiot, uppger engelsk press.

Det är framför allt The Sun som kommer med uppgifterna om att City ska vilja köpa Rabiot. Det för att få en minst sagt kvalificerad spelare att rotera med. Förutom City har så väl Barcelona som Liverpool ryktats vilja köpa loss spelare. Men en affär för City skulle ske först i januari i så fall.

Liverpool närmast senast

MER SPORT: US Open stream

Liverpool har under sommarens transferfönster hämtat in flera stora namn. Det är framför allt Alisson, Fabinho och Naby Keita som hämtats in men enligt uppgifter ska The Reds inte vara färdiga med sina inköp under övergångsperioden under sommaren. Nu skriver nämligen engelsk press att Liverpool även har siktat in sig på att hämta in en mittfältare.

Det är ingen mindre än Adrien Rabiot som sägs vara den utvalde för Jurgen Klopp men det kommer inte bli någon lättuppgift. Fransmannen har ett kontrakt som går ut sommaren 2019 och har inte förlängt med den franska huvudstadsklubben. PSG sägs dock inte vara intresserade av att släppa spelaren och nu kan han riskera en hel säsong där han får sitta på läktaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply