Uppgifter: Anthony Martial kan lämna i sista sekund

Uppgifter: Anthony Martial kan lämna i sista sekund

 Martial kan lämna för La Liga

Fransmannen som under de senaste månaderna ryktats vara på väg bort från Manchester United sägs kunna gå till den spanska ligan i sista sekund.

Det är fortfarande ett par dagar kvar på det spanska transferfönstret och klubbarna i La Liga håller på att slutföra sina sista köp innan man får vänta till januari för att värva igen. Det har gjorts många stora värvningar på den iberiska halvön och nu kommer ett rykte om en sista-minuten-affär som inkluderar Manchester UnitedAnthony Marital. Fransmannen har jagats av flera klubbar under den senaste tiden där Sevilla sägs vara en av de som visat störst intresse, men nu har en ny klubb dykt om som kan knyta till sig Martial.

Enligt de senaste uppgifterna till den spanska tidningen Diario AS ska Atlético Madrid vara intresserade att köpa in fransmannen under de sista dagarna på transferfönstret. Sedan tidigare finns landsmännen Antoine Griezmann, Lucas Hernández och Thomas Lemar i den rödvita klubben och nu kan ytterligare en fransman flytta till den spanska huvudstaden.

SE ÄVEN: Uppgifter: Sevilla gör ett sista försök för Anthony Martial

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply