bet365

BOMBEN: Sead Kolasinac skriver på för Arsenal

bet365
BOMBEN: Sead Kolasinac skriver på för Arsenal

En deal sägs vara klar och parterna överrens

Arsenal, som länge har kopplats ihop med Schalke 04:s försvarare Sead Kolasinac, sägs nu ha lyckats knipa försvararens signatur och den bosniske vänsterbacken skall ha skrivit på ett femårskontrakt med Londonklubben.

Arsenal har gjort en ganska svag säsong under året, och många supportrar är missnöjda och kräver en förbättring. Som det ser ut för närvarande kommer tränare Arsene Wenger att stanna en säsong till, medans stjärnor likt Alexis Sanchez och Mesut Özil ryktas kunna lämna. Detta har lett till att klubben har sina ögon öppna efter förstärkningar till truppen, och klubben har kopplats ihop med en del spelare under våren, däribland Thomas Lemar och James Rodriguez.

En annan spelare som länge har varit på Arsenals radar är Sead Kolasinac, Schalke 04:s unge vänsterback som har visat sig vara extremt lovande under säsongens gång, och har bidragit med tre mål och nio assister på 36 matcher. Nu uppger Sky Sports att den bosniske försvararen har skrivit under ett kontrakt med Arsenal på fem år, och kommer stanna i klubben till 2022. Kolasinac förlängde inte sitt kontrakt med Schalke och kommer därmed att kunnna gå som enn bosmanvärvning, på en gratis transfer.

Detta innebär att Kolasinac kommer att ansluta till Arsenal den 1 juli.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365