Uppgifter: Arsene Wenger stannar en säsong till

Uppgifter: Arsene Wenger stannar en säsong till

Enligt uppgifter skall han ha bestämt sig

Arsenals tränare sedan 21 år tillbaka, fransmannen Arsene Wenger, har fått mottaga mycket kritik på sistone och klubben har förlorat sex av sina senaste nio matcher, och supportrarna kräver en förändring, men enligt uppgifter till engelsk media står Wenger inför en förlängning med klubben.

Arsenal står inför en liten kris för tillfället. Under året som gått har ropen efter avskedandet av deras tränare sedan 21 år tillbaka, Arsene Wenger, börjat skalla allt högre och i helgens match mot West Bromwich kulminerade det då mängder av fans använde banderoller och skyltar för att visa sitt missnöje, medans Londonklubben förlorade 3-1 till Bromwich. Lösningen som det har talats om har varit att sparka Wenger, och ersätta honom, förslagsvis med Maxi Allegri, Juventus-tränaren. Allegri tros vara möjlig att få över till London och det skulle fungera som en lösning.

Men enligt uppgifter till den engelska tidningen the Express så kommer Wenger inte alls att lämna klubben ännu, utan han kommer att välja att förlänga med the Gunners ytterligare ett år, men detta istället för de två år som det först talades om. Efter helgens förlust gick Wenger ut och kommenterade situationen.

– Jag vet vad jag vill göra så jag kommer låta er veta väldigt snart, sade Wenger.

– Idag bryr jag mig inte om det. Jag kollar på matchen, jag kollar inte på läktarna, avslutade han.

Det har blivit sex förluster i Wengers senaste nio matcher, men fransmannen vägrar att ge upp på laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply