bet365

Uppgifter: Allegri till Arsenal – tillsammans med Dybala

Uppgifter: Allegri till Arsenal - tillsammans med Dybala

Vill försöka få med sig den argentinske anfallaren

Det har länge spekulerats kring tränare Arsene Wengers framtid i Arsenal, och en trolig ersättare till fransmannen sägs vara Juventustränaren Maxi Allegri – som vill ta med sig stjärnanfallaren Paulo Dybala vid en eventuell flytt.

Hur framtiden ser ut för Arsenals tränare Arsene Wenger är det ännu ingen som vet. Fransmannen har ryktats vara på väg bort från Arsenals lönelista under en längre tid, och spekulationerna har enbart intensifierats sedan laget hamnat i en svacka och inte riktigt presterat bra resultat. En möjlig efterträdare för fransmannen har länge sagts vara Juventus tränare Maxi Allegri, som även har kopplats ihop med en flytt till Barcelona.

Enligt engelska Metro håller Allegri på att reda ut krav i sitt kontrakt med den italienska storklubben som han vill ha lösta innan han skriver på ett nytt kontrakt med Juventus, vilket kan öppna för Arsenal att slinka in och erbjuda Allegri en bättre deal. TMW skriver även att Allegri vid en flytt skulle vara intresserad av att ta med sig en av lagets stjärnanfallare, Paulo Dybala, till norra London. Anfallaren är enligt engelska The Sun mycket irriterad av sin nuvarande situation, med kontraktsförhandlingar som drar ut på tiden, och även här kan Arsenal komma att utnyttja situationen i fråga.

Chansen är stor att Arsenals storstjärna Alexis Sanchez kommer att lämna klubben, efter att ännu inte ha skrivit under något nytt kontrakt med Londonklubben och Arsenals bedrövliga uttåg ur Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply