Uppgifter: Manchester United jagar Kasper Schmeichel

Uppgifter: Manchester United jagar Kasper Schmeichel

Med konkurrens från Real Madrid

Manchester United hade en av de bästa målvakterna genom tiderna i Peter Schmeichel, och nu siktar de in sig på sonen Kasper Schmeichel, för närvarande i Leicester City, som har visat tendenser på att kunna bli en riktigt duktig målvakt och som har varit högpresterande med titelvinnande Leicester.

Manchester Uniteds nuvarande stjärnmålvakt, David de Gea, har länge ryktats vara på väg att lämna klubben. Den spanske målvakten betraktas som en av de bästa målvakterna i världen och hans signatur är eftertraktad. Det ser ut som att Real Madrid kan komma att knipa honom, även efter det trassel som skedde för två somrar sedan då en deal mellan de Gea och Real föll igenom precis på mållinjen.

De Geas möjliga avsked har gett United anledning att se sig om efter en ny målvakt, och enligt uppgifter till den engelska tidningen the Mirror skall de ha riktat in sig på Leicester Citys Kasper Schmeichel. Den danske målvakten är son till Peter Schmeichel, berömd före detta målvakt även han, som spelade för United under 90-talet och åtnjöt stora framgångar med klubben som en av världens bästa målvakter.

Nu spanar United på den danske legendarens son och hoppas på att de kan övertala honom att lämna ett Leicester som ligger oroligt nära nedflyttningsplats i Premier League för tillfället. Det faktum att hans pappa har spelat och blev känd i klubben tror The Red Devils kan hjälpa dem. Förvånande nog uppges även Real Madrid vara med i jakten på Schmeichel, trots att de rapporteras knipa de Gea tillslut.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply