Ryan Giggs: Alexis Sanchez skulle lyfta Manchester United

Förre United-profilen: Jag tror  Sanchez skulle lyckas i Manchester United

Alexis Sanchez framtid i Arsenal är utan att överdriva osäker. Flera stora klubbar ute i Europa uppges vilja köpa upp den chilenske anfallsstjärnan under sommaren. En klubb han skulle passa utmärkt i är Manchester United. I alla fall enligt den förre anfallaren och assisterande tränaren i storklubben, Ryan Giggs.

Arsenal går mot sin sämsta säsong på över 20 år, sedan Arsene Wenger kom till klubben i mitten av 90-talet. De bleka prestationerna i både ligaspelet och Champions League kan komma att kosta fransmannen jobbet.

Dessutom kan det komma att innebär att de tappar sin klart bästa spelare på offensiv planhalva samt sin största stjärna, Alexis Sanchez. För med en omgång kvar av Premier League har Arsenal inte saken i egna händer när det gäller att sluta åtminstone på topp 4.

Kan gå till Manchester United

SE ÄVEN: Det tjänar Sanchez i Arsenal

Och skulle London-klubben missa chansen att gå till Champions League är sannolikheten att storstjärnan Alexis Sanchez stannar mycket liten. Som sagt har flera klubbar visat intresse för chilenaren, bland annat Real Madrid, Paris Saint-German och Juventus.

Nu kan han även komma att ersätta Zlatan Ibrahimovic i Manchester United. För enligt klubbprofilen Ryan Giggs hade stjärnan varit ett perfekt tillskott, för båda parterna.

– Jag är säker på att han (Alexis Sanchez) skulle kunna uträtta mycket bra här (i Manchester United), säger Giggs i en längre intervju med ESPN.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply