Uppgifter: Arsenal jagar Thomas Lemar

bet365
Uppgifter: Arsenal jagar Thomas Lemar

Innebär att Wenger kan stanna

Enligt rapporter skall Arsenal vara väldigt intresserade av Monacos vänsterytter Thomas Lemar, som har gjort en strålande säsong, och Arsene Wenger sägs trycka på transfern, vilket kan indikera om att fransmannen ser sig själv stanna nästa säsong också.

Arsenal har, efter en ganska medioker säsong, börjat se framåt till sommaren och sommarens transferfönster. Ännu står det inte klart huruvida de kommer att kunna knipa en möjlig Champions League-plats, eller om det blir Europa League för London-klubben. I vilket fall så står laget inför en del förändringar. Stjärnor som Alexis Sanchez och Mesut Özil ser ut att kunna lämna klubbens lönelista till sommaren, vilket innebär att de måste ersätta dem.

En av stjärnorna som sägs vara på Arsenals och Arsene Wengers radar är AS Monacos Thomas Lemar, detta skriver engelska the Mirror. Lemar har gjort en väldigt kvick resa, då han kom från Caen till Monaco 2015, har blivit uppkallad till det franska landslaget där han har spelat två matcher, samt varit en viktig del i Monacos framfart i Champions League, som räckte till semifinalen.

Wenger uppges ha varit intresserad av landsmannen under en tid, till och med innan han gick till Monaco, men nu ligger prislappen troligtvis på runda 25 miljoner pund. Det faktum att Wenger är den som leder jakten på Lemar ses också som en indikation på att han kommer att stanna kvar som tränare även nästa år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365