Wenger vill ersätta Alexis Sánchez med Álvaro Morata

Wenger vill ersätta Alexis Sánchez med Álvaro Morata

Arsene Wenger vill värva Álvaro Morata i sommar

Emirates-klubben har flera namn på listan över potentiella ersättare till Alexis Sánchez och den senaste av de alla är Álvaro Morata. Spelaren jagas sedan tidigare av Chelsea och Manchester United och nu har även Arsenal gett sig in i jakten.

Allt mer tyder på att Álvaro Morata lämnar Real Madrid i sommar och detta för spel på de brittiska öarna. Anfallaren köptes tillbaka inför den pågående säsongen av den spanska huvudstadsklubben men har fått agera inhoppare till förmån för Karim Benzema. Morata ska nu ha tröttnat på sin roll på Santiago Bernabeu och kan komma att lämna om han inte får den speltid han kräver.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor & Álvaro Moratas lön i Real Madrid

Två klubbar som under en längre tid ryktats vilja köpa loss Morata är Chelsea och Manchester United men nu har en tredje engelsk klubb lagts sig in i jakten om att värva Morata, nämligen Arsenal. Den engelska huvudstadsklubben ska nämligen se Morata som en eventuell ersättare till Alexis Sánchez om chilenaren lämnar klubben i sommar och

Moratas prislapp sägs ligga på 50 miljoner pund och skulle en affär bli av innebär det att Arsenal slår sitt transferrekord efter att ha betalt 42 miljoner pund för Mesut Özil sommaren 2013, detta även till Real Madrid

Källa: Metro

Wenger fortsätter även nästa säsong i Arsenal

Det har pratats mycket om Arsene Wengers vara eller icke vara hos Gunners nästa säsong. Fransmannen har varit starkt kritiserad av lagets egna fans och efter att ha åkt ut med totalt 2-10 i dubbelmötet med Bayern München verkade det stå klart att 67-åringen skulle lämna Emirates efter säsongen. Nu ser det dock ut som att lagets tränare att stanna även under säsongen 2017/2018, detta då man ska ha börjat planera en lista med spelare att värva under sommarens transferfönster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply