bet365

Dimitri Payets prislapp: 1,1 miljarder

West Ham har satt sin prislapp på superstjärnan Dimitri Payet

Dimitri Payet har charmat hela fotbollvärlden den senaste säsongen med sitt spel och inte minst sina makalösa frisparkar. Flera klubbar vill ha fransmannen i sitt lag, men West Ham har satt en väldigt hög prislapp på Payet.

Dimitri Payet har denna säsong överraskat många tillsammans med sitt West Ham United. Laget ligger på en sjätteplats i Premier League när fem omgångar återstår att spela och Payet är en av huvudanledningarna till lagets framgång. Totalt har det blivit nio mål och åtta assist av fransmannen som gjort att flera storklubbar runt om i Europa vänt blickarna mot London för att följa spelaren närmare. Hans fina EM-slutspel gör honom inte mindre eftertraktad heller.

Tidigare har vi rapporterat om att klubbar som Real Madrid, Barcelona, Manchester City och Chelseas jakt på Payet. Hans agent har också förklarat att en flytt är möjlig. Men den på flera sätt unike Dimitri Payet kommer kosta skjortan att köpa loss från West Ham.

Kostar över 1 miljard

West Hams excentriske ordförande David Sullivan är inte den som sitter i tystnaden, han gillar att träda fram och uttala sig. Det är han som har satt en prislapp på Payet.

– Payet är inte till salu.Bara för att en stor klubb vill ha honom? Tyvärr. Han är värd 100 miljoner pund (motsvarande 1,1 miljarder kronor), även i den här åldern, säger ordföranden till Daily Mirror och fortsätter:

– Han har nu bara gjort det han gjorde i West Ham hela säsongen. Han är en väldigt begåvad spelare och förmodligen den bäste frisparksskytten i världen just nu. Om ni tror på det han säger så vill han stanna. Om någon vill slå världsrekordet för honom kanske vi överväger, men inte för 30-40 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply