Dimitri Payets agent öppnar för flytt

Dimitri Payets agent öppnar för flytt

Payet kan lämna West Ham i sommar

Enligt spelarens agent är Dimitri Payet nöjd med livet i London men stänger inte dörren för en flytt till en större klubb i Europa.

Dimitri Payets säsong i West Ham United har fått fotbollsfans världen över att höja ögonbrynen. Både i klubblaget och i det franska landslaget har spelaren visat sina kvalitéer och flera klubbar som bland annat Real Madrid, Chelsea och Atlético de Madrid har visat intresse för 29-åringen som kan komma att lämna sin nuvarande klubb efter endast en säsong i laget.

Mittfältarens agent Jacques-Olivier Auguste blev i dagarna intervjuad av The Guardian och Auguste säger till tidningen att Payet är lycklig i West Ham, men att han inte är säker på framtiden.

– Jag vet att Payet är lycklig i London, han har ett bra kontrakt med West Ham och tror inte att han kommer lämna. I fotboll vet man dock aldrig, men det är endast West Ham som vet priset på hur mycket Payet kommer kosta om han lämnar.

Jagad av flera storklubbar

Dimitri Payet spelade fotboll för lilla Excelsior hemma på Reuinon  så sent som 2005 när han var 19 år gammal. Därefter har han tagit kliv via Nantes, St Etienne, Lille, Marseille och West Ham till succén i franska landslaget under det pågående EM-slutspelet. Payet har också hela Europa efter sig utöver hela Frankrikes förväntningar i EM.

Det har rapporterat om Chelsea, Barcelona och Manchester City i kampen om Payets signatur. Nu har självaste Real Madrid också gått med i jakten efter en av världens mest formstarka spelare. Det uppger flera engelska och spanska medier under helgen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply