Blanc: Zlatan är född till tävlingsmänniska

Matchen mot Reims var den första för PSG och Ibrahimovic efter landslagsuppehållet. Ett landslagsuppehåll som betydde att Sverige missar VM. Ett besked som skulle kunna sänka många spelare. Zlatan såg dock inte så påverkad ut när han först serverade Lucas Moura till 1-0, och sedan satte 3-0 efter en dundertabbe från Reims-målvakten Kossi Agassa.

Det målet betydde mål nummer nio för säsongen, och upp i skytteligaledning – tillsammans med lagkamraten Edinson Cavani och Monaco-spelaren Radamel Falcao.

Zlatans tränare Laurent Blanc var minst sagt nöjd med Zlatans reaktion efter förlusten i playoff-matchen mot Portugal.

– Ni i media antog att Ibra skulle påverkas av det, men bakom varje spelare finns en stor tävlingsmänniska, säger han enligt goal.com.

– Vi pratar om en person som är född till att vara tävlingsmänniska. När han hittar utmaningar är han där och vill vinna och göra mål. Och till slut gör han det.

PSG har gått som tåget i Ligue 1 och har inte förlorat på 25 raka matcher. Trots det vet Blanc att laget inte är oslagbart.

– Folk tittar på oss och hoppas att vi förlorar. Det kommer att hända, men vi försöker försäkra oss om att det kommer så sent som möjligt, avslutar han. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365