Arsenal är sugna på David Luiz

bet365

David Luiz kan byta klubb i London

Unge dansken Andreas Christensen har petat David Luiz och brassen sägs vilja lämna klubben eftersom han inte kommer överens med Antonio Conte. Klubbytet kan bli känsligt då det är rivalen Arsenal som sägs leda jakten.

David Luiz sågs som en kugge i Chelseas försvar förra säsongen, även om hans defensiv ofta ifrågasätts. Under hösten har han dock varit i bråk med tränaren Conte vilket gjort att brassen har blivit placerad på bänken mer än i startelvan och det är en situation David Luiz inte vill vara i.

VM 2018 arenor

Arsenal vill utnyttja den situation som Luiz och Chelsea befinner sig i. Brasilianaren tros inte ha någon framtid i klubben. Enligt Daily Express är klubbledningen på Emirates Stadium är beredd att erbjuda 30 miljoner pund för mittbacken. Det återstår att se om det är tillräckligt för att få Chelsea att släppa spelaren till lokalrivalen.

Fler klubbar är nyfikna

Det är inte bara Arsenal som sägs vilja ha den 30-åriga försvararen. Även Real Madrid uppges vara intresserade och mycket talar för att han faktiskt flyttar redan nu i januari.

Daily Express uppger inte hur mycket David Luiz är värderad till av Chelsea, men med tanke på åldern och hans nuvarande situation i klubben lär han inte bli ”Virgil Van Dijk-dyr”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365