Uppgifter: David Luiz lämnar Chelsea under januarifönstret

Uppgifter: David Luiz lämnar Chelsea under januarifönstret
bet365

Chelsea kan sälja David Luiz

Enligt uppgifter till brittisk press ska relationen mellan Antonio Conte och David Luiz vara skuren. Nu kan försvararen lämna Stamford Bridge efter att ha återvänt till klubben sommaren 2016.

Relationen mellan Antonio Conte och David Luiz är inte den bästa. De båda rök ihop med Chelseas förlust mot Roma där resultatet skrevs till 3-0. Matchen spelades den 31 oktober och i matchen efter (mot Manchester United) skickades Luiz upp på läktaren. Sen dess har brassen endast spelat en match, detta mot Qarabag den 22 november. Istället har Conte valt att satsa på Azpilicueta, Cahill, Rudiger och Christensen som alternativ i sin trebackslinje.

Med dessa fyra försvarare är Conte nöjd och nu sägs han vilja sälja Luiz. Detta redan under det kommande transferfönstret i januari månad. Det finns flera klubbar som visat intresse för Luiz. Det är framför allt Juventus som stegat fram när det handlat om att köpa loss försvararen. Den svartvita klubben är beredda att betala 26 miljoner euro. Även Jose Mourinho är intresserad av att återförenas med Luiz i Manchester United. Chelsea ska dock inte vara speciellt intresserade av att sälja Luiz till en direkt ligakonkurrent.

SE ÄVEN: Lista: Tio spelare Chelsea sålde för tidigt

Uppgifter- David Luiz lämnar Chelsea under januarifönstret

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply