Juventus kan sälja Alex Sandro i vinter – letar ersättare

Juventus kan sälja Alex Sandro i vinter - letar ersättare

Juventus letar ersättare till Alex Sandro

Spelaren som ryktats vara på väg till flertalet Premier League-klubbar kan komma att lämna redan i januari månad. Detta enligt italiensk media. Klubben ska även ha pekat ut en ersättare.

En spelare som det nästan aldrig slutar ryktas om är Alex Sandro Juventus. Spelaren anslöt från FC Porto sommaren sommaren 2015 och efter det har intresset från både La Liga och de brittiska öarna blivit större. Under varje transferfönster pratas det om en eventuell flytt för brassen. Nu verkar det dock vara närmare än någonsin för 26-åringen att byta klubb. Enligt flera medier i både England och Italien är flera brittiska lag ute efter Sandro.

Det är framför allt Manchester United och Chelsea som visat intresse för spelaren. Prislappen kommer ligga på dryga 100 miljoner euro och det återstår att se vilket av de två lagen som väljer att punga ut summan. Spelaren sitter på ett kontrakt till 2020 och har en årslön på 2,8 miljoner euro.

I Juventus är man medvetna om intresset för stjärnan. Därför har man riktat blickarna mot en ersättare för Sandro om det skulle bli en flytt under vintern. Det är Emerson Palmieri från AS Roma som ska vara den gamla damens förstaalternativ när det kommer till ersättare för Sandro.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

SE ÄVEN: Chelsea löner och kontrakt 2017/2018

Juventus kan sälja Alex Sandro i vinter - letar ersättare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply