bet365

Manchester United spanar in Joao Mario

Inters Joao Mario kan försvinna till Manchester United

Manchester United ligger trea i Premier League men man har svag form och sägs leta efter förstärkningar i januari. Ett namn man spanar in extra noga sägs vara Inters portugisiska innermittfältare Joao Mario.

De senaste fyra matcherna har Manchester United mäktat med tre oavgjorda mot Leicester, Burnley och Southampton samt en förlust i ligacupen mot Bristol City. Fansen är inte helt nöjda med varken prestationerna eller resultaten och kräver aktivitet under januaritransferfönstret som öppnade på nyårsdagen.

Fotbolls VM 2018 arenor Ryssland

En position som man vill förstärka är innermittfältet, framför allt det offensiva. Man har spelat med Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba och andra lösningar som offensiv mittfältare, men ingen har funkat fullt ut. Nu tittar man istället mot Serie A och Inter för att förstärka den positionen. Enligt The Sun har man fastnat för Joao Mario.

Starka insatser i landslaget

Joao Mario kom till Inter sommaren 2016 och har gjort det riktigt bra sedan dess. Mittfältaren har tagit en ordinarie plats både i Inter och gjort flera starka insatser i Portugals landslag. 24-åringen är tämligen komplett i sin spelstil och klarar av de flesta uppgifter han ställs för, men hans styrka är i box-till-box-spelet.

The Sun uppger att Henrikh Mkhitaryan kan ingå i en bytesaffär med Joao Mario.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply