Tottenham lägger bud på Malcom

Tottenham lägger bud på Malcom

Malcom från Bordeaux kan hamna i Tottenham

Bordeaux värvade en het brassetalang 2016 från Corinthians som hette Malcom och då hade han inte riktigt slagit igenom i hemlandet trots 50 ligmatcher i högstaligan. Men i Bordeaux har han imponerat och nu kan han hamna i Tottenham, även om klubbarna är en bra bit ifrån varandra.

Malcom är en av hundratals brassetalanger som kommit till Europa i unga år i hopp om att bli en världsstjärna. Många har lyckats, fler har misslyckats. Malcom ser ut att vara en av dem som kan lyckas då han blott är 20 år, men redan har charmat hela Ligue 1 och fått större klubbar efter sig. Med 7 mål på 18 matcher denna säsongen har han dragit till sig intresse från Europa.

VM Ryssland arenor

Den brasilianska U23-landslagsmannen är en extremt snabb, kvick och teknisk anfallare med farten som sin främsta spetsegenskap. Frågan är bara om någon klubb matchar Bordeaux värdering som ligger på runt 600 miljoner kronor.

Tottenham lägger bud på 350 miljoner

Enligt Transfermarketweb är Tottenham beredda att lägga ett bud på runt 350 miljoner kronor för Malcom. Eftersom Bordeaux just nu kräver 600 miljoner lär det krävas en hel del förhandlingar innan en eventuell affär blir av.

Fler europeiska toppklubbar är intresserade men de är inte namngivna.

Tottenham är även på jakt efter Luke Shaw samtidigt som man vill förlänga med ikonen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply