5 saker du inte visste om Pedro Rodríguez

5 saker du inte visste om Pedro Rodríguez

5 fakta Chelsea-fansen bör veta om Pedro

Pedro Rodríguez blev Chelseas fjärde stora värvning efter att ha flyttat från FC Barcelona till Stamford Bridge-klubben. De regerande Premier League-mästarna såg mer eller mindre ut att knyta till sig spelaren från ingenstans och debuten är efterlängtad av hemmafansen som haft en tung inledning på ligan.

Är det så att du hejar på Chelsea och inte riktigt har koll på klubbens nyförvärv? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med fem saker som du som Chelsea-supporter bör veta om klubbens nyförvärv.

5 saker du inte visste om Pedro Rodríguez

Snart går vi igenom 5 saker du bör veta om Pedro Chelsea-fansen bör veta om Pedro. Tidigare har vi bland annat gjort listor om La Ligas främsta målskyttar genom tidernade mest avskydda lagen i Premier League och 10 saker du inte visste om Luis Suárez. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom 10 saker som Chelseas supportar bör veta om Pedro, häng med!​

5. Pedro Rodríguez är vänsterfotad men högerhänt

Pedro Rodríguez är vänsterfotad men högerhänt

På Barcelonas hemsida kan man läsa att spelar avslöjat att hans bästa fot är den vänstra på fotbollsplanen, men utanför planen är han högerhänt. Han kan även spela på båda kanterna vilket ger Jose Mourinho ännu fler alternativ när han vill ändra taktik och positioner i anfallslinjen.

Att han kan spela på olika positioner gör även att han kan rotera med Eden Hazard, Oscar och Willian vilket gör att motståndarna aldrig får lugn och ro i eget straffområde.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply