Manchester United nära Antoine Griezmann

Manchester United nära Antoine Griezmann

De är redo att betala utköpsklausulen

Manchester United har länge varit på jakt efter en anfallare och tror sig ha hittat den ideale i Atletico Madrids Antoine Griezmann, som har en extremt hög utköpsklausul, något som United dock sägs vara beredda att betala.

Manchester United söker med ljus och lykta efter en till anfallare att komplettera truppen med, som kan komma in och göra en massa mål. Louis van Gaal vill ha någon som kan uttöka anfallsmöjligheterna bredvid Wayne Rooney och Anthony Martial. De har kopplats ihop med diverse stora anfallsnamn som Zlatan Ibrahimovic och Neymar såväl som Mauro Icardi. Med målet att komma ut i Europa och kunna ha någonting att komma med på riktigt behöver de en liten uppfräschning av truppen och där kommer Antoine Griezmann in.

En av Europas hetaste anfallare för tillfället, som under gårdagens Champions League semifinal match mellan Bayern München och Atletico Madrid stod för det avgörande bortamålet som tillät Atletico gå vidare till Champions Leaguefinalen. Men då intresset för den målfarlige spanjoren är så pass stort så har Atletico satt en hög prislapp på hans huvud. Utköpsklausulen för 25åringen ligger på runda 63 miljoner pund.

El Confidencial via Metro rapporterar nu att Manchester United skall vara villiga att betala ”vad som än krävs” för att värva Griezmann i sommarens transferfönster inför säsongen 2016/2017. Griezmann som har haft en stormande framgångsrik säsong i La Liga och det har blivit 21 ligamål för fransosen. Under två säsonger i Atletico tillsammans med Diego Simeone som tränare har det blivit 56 mål och denna statistik har alarmerat flertalet stora klubbar i Europa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply