Manchester United intresserade av Mauro Icardi som öppnar för flytt

Manchester United intresserade av Mauro Icardi som öppnar för flytt

Inter Milan-kaptenen kan gå till sommaren

Manchester United har siktet inställt på att värva Mauro Icardi från Inter Milan till sommaren och den argentinske anfallaren har öppnat för en möjlig flytt där utsikten att spela Champions League fotboll är stark.

Inter Milans kapten och anfallare Mauro Icardi har öppnat för en flytt till sommaren skriver Metro. Argentinaren är av väldigt stort intresse för Premier League klubben Manchester United och sägs vara en av Jose Mourinhos topprioriteringar, om den portugisiske tränaren skulle komma att ta över för Louis van Gaal i slutet av säsongen. Men United är inte de enda att intressera sig för 23åringen. Även ligarivalen Liverpool har den unge anfallaren på sin radar. Icardi, uppskattad att vara värd ungefär 35,5 miljoner pund, har själv öppnat för att kunna lämna Inter Milan till sommaren, om det skulle komma in intressanta erbjudanden.

– Möjligheten att kvalificera sig för Champions League är nästan borta, men vi kommer att fortsätta att försöka, sade Icardi till Mediaset Premium.

– Det är fortfarande fyra matcher kvar och vi måste försöka att göra bra ifrån oss, även om vi måste kämpa mot ett starkt lag som Roma. Idag förtjänade vi inte att förlora, men vi tog inte våra chanser. Min framtid utan Champions? Jag är här för att vinna med den här klubben, men om det kommer några erbjudanden måste vi prata med klubben. Jag tänker på att spela, avslutar Icardi.

Uniteds chanser att värva Icardi kan alltså komma att hänga på huruvida det blir Champions League spel, eller något annat, för The Red Devils nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply