Ronald Koeman tar över Arsenal?

Ronald Koeman tar över Arsenal?

Arsene Wenger är inte populär för tillfället

Efter att Arsenal ännu en säsong tvingats ge upp sina titeldrömmar och kämpar för att behålla fjärdeplatsen så är mångårige tränaren Arsene Wenger inte särdeles populär bland supportrarna och Ronald Koeman är ”den perfekta kandidaten” enligt Ray Wilkins.

Det är inte särdeles lugnt på Emirates för tillfället. Supportrarna är i uppror och många vill ha ett ombyte av ledarskap då de anser att Arsene Wenger, som suttit på posten som tränare för Arsenal i 19 år, inte längre tar klubben någon vart. Efter ännu en säsong utan några pokaler är det många som anser att Wenger borde bort. Arga Arsenal-supportrar planerar att bojkotta matchen mot West Bromwich i en protest mot Wengers position och många av de som har biljetter planerar att ställa sig upp och gå i den 75:e minuten.

Ray Wilkins, före detta assisterande tränare i Chelsea, anser att Ronald Koeman vore den perfekta kandidaten att ta över efter Arsene Wenger i Arsenal skriver Metro. Koeman, 53 år gammal, har imponerat sedan han kom till Southampton 2014 och enligt rapporter så ser klubben honom som en kandidat att ersätta Wenger när fransmannen har tagit ett steg tillbaka. Men Wilkins anser att Koeman har erfarenheten och det som krävs för att kunna ta över klubben till sommaren.ff

– Ronald Koeman skulle kunna gå in till Arsenal imorgon, sade Wilkins till talkSPORT.

– Jag har varit så imponerad av honom. Han har byggt två lag i Southampton och han har nämnts för jobbet som tränare i Manchester United innan. Han har gjort ett jättebra jobb där. Han älskar att spela de yngre killarna också, han ger dem en chans att spela regelmässig a-lagsfotboll. Och självklart har han erfarenheten av att ha varit i några enormt stora klubbar även som spelare, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply