bet365

Leicester City accepterar Jamie Vardys avstängning

Avstängd för olämpligt uppträdande

Efter Leicester Citys match mot West Brom, där deras stjärnanfallare Jamie Vardy fick se rött kort efter en filmning, fick spelaren även en extra matchs avstängning på grund av olämpligt uppförande för sin reaktion på domslutet, en dom som Leicester City inte tänker överklaga.

I matchen mellan Leicester City och West Brom fick Jamie Vardy ett rött kort efter att ha filmat i en situation med Angelo Ogbonna. Anfallaren hade ett gult kort sedan tidigare i matchen då han hade tacklat Cheikhou Kouyate och fick ett till gult under den andra situationen, alltså fick han se rött. Detta framkallade starka känslor hos Vardy och han reagerade inte passande på domarens beslut. Han blev arg och pekade ett finger mot domare Jon Moss. Något som fick FA, den engelska fotbollsassociationen, att anklaga Vardy för olämpligt uppförande och ge honom en matchs avstängning. Detta innebär att anfallaren kommer att vara avstängd i Leicester Citys två nästa matcher mot Swansea och Manchester United.

Det var ett beslut som Leicester kunde överklaga, men Daily Mail skriver nu att klubben har gått ut och sagt att de inte kommer att överklaga beslutet. Diego Costa blev tidigare under säsongen anklagad för samma sak och fick även han avstängning under en match.

Jamie Vardy har varit vital för Leicester under den gångna säsongen, då han har gjort 22 mål för The Foxes och hjälpt dem att ta sig upp till en förstaplats i Premier League där de ligger, fem poäng före tvåan Tottenham Hotspur med 4 matcher kvar att spela.

Hur länge är Jamie Vardy avstängd?

Jimmy Vardy är avstängd i två matcher. Vardy kommer således att missa Leicester Citys nästa två matcher mot Swansea och Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply