Tottenham jagar Shkodran Mustafi

Tottenham jagar Shkodran Mustafi

Vill ha ännu en centerback till truppen

Tottenham Hotspur håller noga koll på Valencias försvarare Shkodran Mustafi, som för tillfället är mycket eftertraktad, och de kan komma att lägga ett bud till sommaren på den tyske mittbacken.

Tottenham Hotspur har Premier Leagues bästa defensiv men vill förstärka den ytterligare inför den kommande Champions League säsongen. Jan Vertonghen, Toby Alderweireld och Kevin Wimmer har alla gjort en excellent jobb på mittbacksplatserna men det tränare Mauricio Pochettino vill ha in en kropp till i tid för nästa säsong. Denne någon kan komma att bli Valencias försvarare Shkodran Mustafi. talkSPORT skriver att Tottenham skall ha scoutat den tyske landslagsmannen ett antal gånger under säsongen, men de är inte ensamma om att ha uppmärksammat 24åringen. Även klubbar som Atletico Madrid, Juventus och Inter Milan sägs vara väldigt intresserade.

Atletico fick ett bud för Mustafi nekat av Valencia i januari och det är högst troligt att de kommer att återvända med ett högre bud till sommaren. Dock kan Pochettinos spännande projekt på White Hart Lane få försvararens huvud att vända sig mot en flytt till England. 24åringen har fortfarande tre år kvar på sitt nuvarande kontrakt på Mestalla och enligt rapporter så ligger utköpsklausulen på 39 miljoner pund. Dock sägs det att Valencia kan komma att acceptera ett bud i regionerna av 25 miljoner pund vilket inkluderar bonusar.

– Jag har ett kontrakt i Valencia och här mår jag bra. Men det finns alltid erbjudanden. Och man vet inte, allt som kan komma att hända i fotboll, säger Mustafi själv till den tyska tidningen BILD om hur situationen ser ut för hans del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply