bet365

Manchester United kan värva Neymar

bet365

Neymar kan vara på väg till Premier League

Barcelonas fixstjärna Neymar kan vara på väg bort från klubben. Nu uppges Manchester United vara redo att värva brassen.

Neymar lämnade Santos för spel i Barcelona för tre år sedan och har sedan dess gjort stor succé hos La Liga-giganten. Tillsammans med Lionel Messi och Luis Suarez har han bildat Europas mest eftertraktade anfallstrio och varit en tongivande spelare i Luis Enriques lagbygge. Den här säsongen har brassen stått för 28 mål och 23 assist för den katalanska storklubben, vilket givetvis lockat till sig intressen utifrån. Barcas president Jordi Mestre har tidigare betonat att man inte tänker släppa iväg 24-åringen någonstans, men frågan är om man verkligen har råd att behålla honom på Camp Nou.

Manchester United redo att köpa loss spelaren

Anfallarens nuvarande kontrakt sträcker sig fram till 2018, och man har suttit ner i förhandlingar gällande en kontraktsförlängning – men utan resultat. Barcelona har hittills inte kunnat erbjuda spelaren nog med pengar för att han ska vilja stanna kvar i laget, och sedan det blev känt att man gått med på att höja Messis lön har direktiven från Neymar blivit desto tydligare.

The Sun rapporterar nu att en flytt kan bli aktuell för stjärnans del efter säsongen. Manchester United sägs vilja värva honom och ska vara redo att aktivera utköpsklausulen på omkring 190 miljoner euro, motsvarande 1.76 miljarder kronor, för att knyta till sig honom. Samtidigt ska man kunna erbjuda den brasilianske landslagsmannen en veckolön på 300 000 pund i veckan. En förutsättning för att det ska bli en flytt till Old Trafford är dock att man tar en direktplats till Champions League.

Neymar har tidigare öppnat för flytt till Paris Saint-Germain, som säkerligen kommer att slåss om hans underskrift under sommarens transferfönster.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply