bet365

Marquinhos uttalar sig om flyttryktena

Brassen om spekulationerna: ”Tiden är snart inne”

Marquinhos har sedan länge ryktats bort från Paris Saint-Germain. Nu förklarar han själv att han kommer att fatta ett beslut gällande sin framtid inom kort.

Rykteskarusellen kring Marquinhos har pågått under en längre tid. Det har inte heller varit någon hemlighet att Barcelona vill förstärka sitt försvar, och därför har Paris Saint-Germain-spelaren placerats i den katalanska storklubben. Den här säsongen har han stått för 35 framträdanden för sitt PSG, men ska trots det ha varit missnöjd med sin situation i laget efter tre år. Andra klubbar som pekats ut som möjliga destinationer är Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea och Real Madrid.

Beslutar sig efter säsongen

Brassen avslöjar nu att man kommer diskutera hans situation så fort säsongen är färdigspelad.

– Jag vet att det har snackats mycket. Ni vet hur sociala medier och tidningar fungerar. Det mesta som skrivs är inte sant. Men i slutet av säsongen kommer vi att fatta det bästa beslutet för min framtid, säger Marquinhos till Goal.com och fortsätter:

– Vi kommer att diskutera. Just nu kan jag inte göra så mycket mer. Jag har varit i PSG i tre år och utvecklats, men det kommer en tid när du vill mer än så. Tiden är snart inne att bestämma vad som är bäst för mig, att göra ett val och fatta ett beslut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply