Arsenal förbereder bud på Alexandre Lacazette

Arsenal förbereder bud på Alexandre Lacazette

De måste värva in en striker

Arsenal har det lite knappt på den offensiva fronten och behöver värva in en ny anfallare, med Alexandre Lacazette som en plan B om Londonklubben inte skulle lyckas med att värva Napolis Gonzalo Higuain.

Arsenal har efter skadan på Danny Welbeck, som kommer hålla anfallaren borta i flertalet månader till, haft det tunt på anfallsfronten. De kommer inför den nya Premier Leaguesäsongen att behöva fylla på på topp med åtminstondes en anfallare och Arsene Wenger behöver få det gjort innan säsongen drar igång om en månad.

Alexandre Lacazette har varit en av de bästa anfallarna i den franska toppligan under de senaste två säsongerna och har fått många klubbar att vända på huvudet efter anfallaren. 25åringen vann guldskon säsongen 2014-15 och förra  säsongen blev det respektabla 21 mål på 34 matcher i Ligue 1. Den engelska tidningen Express rapporterar nu om intresse från Wengers håll för den franske anfallaren och tränaren skall redan ha kommit med ett erbjudande på runt 33 miljoner euro för fransosens tjänster, ett erbjudande som Lyonpresidenten Jean-Michel Aulas har avböjt. Men enligt den lokala tidningen i Lyon, Le Progres, så håller Londonklubben på att förberedda ett förbättrat bud på 42 miljoner euro för fransmannen.

Det sägs att Lacazette enbart är plan B för Arsenal, som egentligen är ute efter att få till en affär med Napoli över deras eftertraktade anfallare Gonzalo Higuain. Wenger sägs planera en bytesdeal som skulle se den franske landslagsmannen Olivier Giroud lämna Emirates för argentinaren Higuain, en ny twist i affären då det tidigare lät som att Giroud inte skulle komma att lämna klubben. Napolis tränare Maurizo Sarri sägs vara en beundrare av Giroud och såg anfallaren spela i söndags på Stade de France då det var EM-final.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365