Arsenal vill värva Alexandre Lacazette men Olivier Giroud stannar

bet365
Arsenal vill värva Alexandre Lacazette men Olivier Giroud stannar

Klubben vill inte släppa den franske anfallaren

Arsenal ryktas vilja värva Lyons anfallare Alexandre Lacazette men trots rykten om att anfallare Olivier Giroud kan komma att lämna klubben är så inte fallet menar engelska rapporter.

Arsenal är intresserade av att värva Lyons anfallare Alexandre Lacazette skriver TMW. Den 25årige franske anfallaren har under den gångna säsongen mäktat med 44 matcher och 23 mål samt fyra assists i Ligue 1 och anfallaren är i riktig matchform. Han har spelat franska cupen såväl som Champions League och skulle vara ett bra tillskott i Arsenals trupp, som av många anses vara lite för tunn vilket har visat sig under säsongen när skadeproblem har gjort Arsene Wengers laguttagning svårare än nödvändigt. Arsenal sägs vara redo att lägga ett bud på 30 miljoner pund för fransmannens tjänster.

Rykten har samtidigt gått om att Arsenal ska vilja sälja sin andre franske anfallare, Olivier Giroud men efter att fransmannens prestationer i EM 2016 i Frankrike så sägs det att klubben har tänkt om, skriver The Daily Star. Flertalet klubbar sägs ha tagit kontakt med Arsenal angående den 29årige anfallaren.

Giroud har gjort 82 mål på 187 matcher sedan han kom till Londonklubben från franska Montpellier för 13 miljoner pund för fyra år sedan. Chansen att Giroud får starta i Frankrikes EM-trupp i söndagens EM-final mellan Portugal och Frankrike är stor. Finalmatchen kommer att ta plats på Stade de France i Paris och kommer att avgöra huruvida det blir Portugal eller Frankrike som kommer kunna kalla sig Europamästare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365