Zlatan Ibrahimovic slår nytt rekord i Manchester United

bet365
Zlatan Ibrahimovic slår nytt rekord i Manchester United

Flest gilla-markeringar i klubbens historia

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att slå rekord i Manchester United utan att ännu ha rört en boll för klubben, denna gången är det då presentationsfotot på anfallaren på klubbens instagram har fått mest gilla-markeringar av alla Uniteds foton.

Manchester United visste tydligen inte vad de gav sig in på när de värvade Zlatan Ibrahimovic. Svensken har ännu inte rört en boll för klubben men bryter rekord på Old Trafford på löpande band. Sist gång handlade det om Ibras hälsa, då han gjort bäst ifrån sig av alla någonsin under fystesterna för den anrika klubben och imponerade på England med sina fysiska förmågor. Den här gången handlar det om sociala medier.

Goal skriver att den bild som Manchester United har lagt upp på Zlatan i samband med att han officiellt presenterades som klar för klubben på en ettårsdeal har fått över 525 000 gilla-markeringar på Instagram,vilket innebär att 34åringen dominerar klubbens topp 10 genom historien gällande flest gilla-markeringar på en bild.

Det har nu blivit bekräftat att det är Uniteds mest populära post på sociala medier genom tiderna med 528 408 gilla-markeringar och ständigt stigande, medan fyra stycken andra bidrag som involverar Ibra rankar in sig på klubbens topp sex i historien. Jose Mourinho är med tre gånger i topp 10, medans den andra nya Unitedvärvningen Henrikh Mkhitaryan är med två gånger.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply