Speltips Serbien Brasilien – odds tips Serbien Brasilien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Serbien Brasilein
bet365

Speltips på Serbien Brasilien speltips VM 2018

Speltips Serbien Brasilien odds VM 2018? Här hittar du speltips på Serbien vs Brasilien odds i VM 2018! Serbien Brasilien. Här kommer två, men framför allt ett lag, som har kniven på strupen. För Serbiens del så måste den här matchen sluta med ett kryss. Annars är det tack och adjö för serberna i det här VM-slutspelet. Spela på matchen till bäst odds =>

Tips på bästa odds på Brasilien att vinna mot Serbien (2): 24,00=> Serbien och Brasilien kommer att spelas på Spartak Stadion i Moskva. Dagens kamp blir den tredje matchen i gruppspelet för de här två landslagen.  Få 24 ggr pengarn på Brasilien här => 

Bästa odds Serbien Brasilien

Speltips Serbien Brasilien odds tips

Vad det gäller matchen mellan Serbien vs Brasilien så har vi på Silly Season hunnit ta fram en del speltips och dessutom de allra bästa oddsen inför Serbien vs Brasilien. Serbien – Brasilien är den tredje matchen i gruppspelet under VM 2018 för de här lagen. Vilket av lagen kommer klara av att vinna, eller spela till sig det bästa resultatet? Här är odds tips och bästa odds inför Serbien vs Brasilien matchen:

Speltips Serbien Brasilien & odds tips 1X2

Odds på Serbien-vinst (1): 6,75
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,00
Odds på Brasilien-vinst (2) 1,52

Bäst odds på Brasilien-vinst (2): 24,00

Bäst odds Brasilien eller Serbien (1 2): 1,26
Bäst odds Brasilien eller Oavgjort (1 X): 2,55
Bäst odds Serbien eller Oavgjort (2 X): 1,12

Serbien att vinna VM 2018: 801,00
Brasilien att vinna VM 2018: 5,50

Spela på Brasilien , Spanien, Portugal, Tyskland, Belgien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Serbien Brasilien odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,02) NEJ (1,75)

Över 2,5 mål: 1,98
Under 2,5 mål: 1,84

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Speltips Serbien Brasilien - odds tips Serbien Brasilien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Serbien Brasilien

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det här inte kommer att blir en jämn match. För Brasilien är nämligen stora favoriter att ta hem kampen.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Serbien (6,76) och Brasilien (1,52) visar att brassarna förstås är favoriter att vinna dagens match. Dock är det bra odds om du vill spela på Serbien. Det mesta tyder på att det blir en match där Brasilien styr och ställer. Just därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen under den här matchen.

Speltips Serbien Brasilien? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Serbien Brasilien + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Serbien – Brasilien är en seger för Brasilien (1,52), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (1,98). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Serbien och Brasilien är två lag är bra defensivt.

Det här är två av våra favorittips som ni gärna får ta rygg i under kvällens VM-batalj.

Serbien vs Brasilien odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under onsdagen. För brassarna så kommer en poäng att räcka till som sämst andraplatsen i gruppen. Det samtidigt som Serbien måste vinna.

Idag så spelar Serbiens VM trupp och Brasiliens VM trupp. Frågan är ju annars vilka vinner fotbolls VM 2018? Att den den brasilianska VM-truppen kan göra det är inte omöjligt. Det då den här VM-truppen har goda chanser för att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Serbien och Brasilien att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp E Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Brasilien vinnare odds fotbolls VM 2018 Brasilien 1,77 5,50
Schweiz vinnare odds fotbolls VM 2018 Schweiz 2,60 71,00
Serbien vinnare odds fotbolls VM 2018 Serbien 9,80 701,00
Costa Rica vinnare odds fotbolls VM 2018 Costa Rica 00,00 00,00

Vi kan förvänta oss ett Brasilien som försöker styra och ställa här. Det inte minst eftersom de vid en vinst kommer att vinna gruppen. I alla fall så länge inte Schweiz vinner matchen med två mål eller fler än vad brassarna gör.

Men hur som helst. Serbien står ju på andra sidan, och kan vid en vinst både vinna gruppen, eller sluta tvåa. Men för brassarnas del så kommer ett oavgjort resultat att kunna räcka till en plats i åttondelsfinalerna.

Serbien Brasilien odds 26 juni 2018

Odds Serbien – Brasilien? De flesta spelbolagen väljer att erbjuda sina spelare bra odds på mötet som spelas mellan Serbien och BrasilienSpartak Stadion. Det är en match som många lär vilja följa. Både på grund av Serbien, och förstås tack vare Neymar och Brasilien.

Vill du oddsa på att Serbien kommer vinna mot Brasilien så är oddset 6,75 gånger pengarna. Ifall du spela på Brasilien som vinnare är det oddset 1,52 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 4.00 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Serbien-vinst (1): 6,75
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,00
Odds på Brasilien-vinst (2) 1,52

Speltips Brasilien odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Serbien/Brasilien att vinna VM 2018: 701,00 & 5,50

Tippa på Brasilien vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Serbien Brasilien trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Serbien Brasilien VM-trupper och förväntad Serbien Brasilien laguppställning och startelvor:

Serbien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Serbiens laguppställning och förväntade startelva mot Brasilien:

Målvakter: Vladimir Stojkovic, Predrag Rajkovic, Marko Dmitrovic

Försvarare: Aleksandar Kolarov, Antonio Rukavina, Milan Rodic, Branislav Ivanovic, Uros Spajic, Milos Veljkovic, Dusko Tosic, Nikola Milenkovic

Mittfältare: Nemanja Matic, Luka Milivojevic, Marko Grujic, Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Filip Kostic, Nemanja Radonjic, Sergej Milinkovic-Savic, Adem Ljajic

Anfallare: Aleksandar Mitrovic, Aleksandar Prijovic, Luka Jovic

Brasilien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Brasiliens laguppställning och förväntade startelva mot Serbien:

Målvakter: Keylor Navas, Patrick Pemberton, Leonel Moreira

Försvarare: Cristian Gamboa, Ian Smith, Ronald Matarrita, Bryan Oviedo, Oscar Duarte, Giancarlo Gonzalez, Francisco Calvo, Kendall Waston, Jhonny Acosta

Mittfältare: David Guzman, Yeltsin Tejeda, Celso Borges, Randall Azofeifa, Rodney Wallace, Daniel Colindres, Christian Bolanos

Anfallare: Johan Venegas, Joel Campbell, Marco Urena, Bryan Ruiz

Odds Serbien Brasilien

Serbien – Brasilien speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Brasilien och Serbien. Inför Serbien vs Brasilien så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Serbien vs Brasilien speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Serbien Brasilien? För dig som vill spela på Serbien Brasilien så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Serbien Brasilien Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Serbien Brasilien är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018 och Serbien Brasilien match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Serbien Brasilien VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 TV kanal, spelschema fotbolls VM 2018 och Brasiliens matcher i VM till VM 2018 TV tider och VM 2018 TV kanaler hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på Brasiliens fotbollsförbunds hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365