Superodds Sverige Mexiko: få förhöjt odds på Sverige – 16 ggr pengarna!

Superodds Sverige Mexiko: få förhöjt odds på Sverige - 16 ggr pengarna!

Superodds Sverige Mexiko förhöjt odds – få 16 gånger pengarna på Sverige!

Superodds Sverige Mexiko förhöjt odds? Detta är den tredje och sista matchen som Sverige kommer att spela i gruppspelet i VM 2018. Sverige har under sina två första matcher tagit tre poäng och förlorade snöpligt i mötet med Tyskland. Detta med 2-1 där Tyskland gjorde sitt andra mål i minut 94.

Riskfria spel och freebets på Sverige:500 kr =>, 1 000 kr => & 25 kr freebet =>

Super odds på Sverige mot Mexiko (2): 10,00 &  16,00

Mexiko kommer till denna match med två stycken trepoängare. Först slog man väldigt överraskande Tyskland och därefter var det Sydkorea som slogs. Trots den fina inledningen kan man komma att åka ur redan i gruppspelet. Detta om Sverige vinner samtidigt som även Tyskland vinner över Sydkorea i sista matchen. Sveriges mål mot Tyskland var väldigt viktig. Det här gör då att Sverige kan ha lite bättre chanser. Och skulle lyckan vara framme att Blågult vinner, så kan du också vinna – och det extra mycket.

Unibet och betfair unika odds erbjudanden och kampanjer där du kan få 10,00 => respektive  16,00=> i odds på att Sverige vinner matchen över Mexiko.

Superodds Sverige Mexiko förhöjt odds - få 16 gånger pengarna på Sverige!

Superodds Sverige Mexiko & odds tips erbjudanden

Detta är oddsen på mötet mellan Sverige och Mexiko. Det är Mexiko som är favoriter till att ta hem segern men man ska absolut inte underskatta Sverige. Blågult gjorde det väldigt bra mot Tyskland. Nu ska man ta tre poäng mot Mexiko. Här är oddsen.

Odds på Mexiko-vinst (1): 2,44
Odds på Oavgjort (X): 3,30

Odds på Sverige-vinst (2): 3,30
Förhöjt odds på Sverige-vinst (2): 10,00
Bäst odds på Sverige-vinst (2): 16,00

Odds på Mexiko eller Oavgjort (1 X): 1,38
Odds på Mexiko eller Sverige (1 2): 1.36
Odds på Sverige eller Oavgjort (2 X): 1.60

Superodds Sverige Mexiko odds – bästa odds tips mål!

Odds båda lagen gör mål: JA (1,95) NEJ (1,81)

Över 2,5 mål: 2,30
Under 2,5 mål: 1,62

Se uppdaterade odds här =>

Superodds Sverige Mexiko

Gör så här för att tippa få 16 gånger pengarna på svensk seger!

Ett förhöjt odds eller superodds där man kan vinna mer pengar är alltid intressant. Betfair är ett av världens största spelbolag och under VM har man väldigt höga odds på utvalda matcher. Nästa match är den mellan Sverige och Mexiko. De båda länderna behöver tre poäng för att ta sig vidare till utslagsfasen. Det kan räcka med ett oavgjort resultat men då måste Tyskland tappa poäng mot Sydkorea.

Du får alltså spela på svensk seger mot Mexiko och göra det till 16 gånger pengarna. Det enda du behöver göra är att registrera dig via denna länk och skriva in bonuskoden ZFBMCO. Därefter kan du spela på Blågult mot Mexiko. Det här är ju ett av väldigt många bra odds erbjudande i VM 2018.

Superodds Sverige Mexiko förhöjt odds: vinn direkt med betfair

Skulle Sverige vinna denna match blir det trippel lycka. Då vinner man matchen, tar sig till utslagsfasen samtidigt som du vinner på dina höga odds.

De pengarna som du vinner är nu dina. Men det finns ändå några bra saker att tänka på vad det gäller vårt VM odds speltips. Och det är att bara upp till 50 kr av din insats kommer att räknas på betet.

Superodds Sverige Mexiko och andra odds tips

För er som också vill se Sverige Mexiko live stream så går det ju att göra här. Något som också går att göra med varje VM-match. Det finns ju också ett speltips för Sverige Mexiko här. Skulle du med andra ord vilja ta chansen att vinna pengar på matchen, eller bara se den, så kan vi på Silly Season Sverige hjälpa till. För att läsa mer om VM får det bland annat att läsa på Fifas hemsida här.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply