Bekräftar: Nainggolan klar för Inter

Bekräftar Nainggolan klar för Inter

Stjärnan lämnar Inter- skriver på för rivalen

Det har varit på gång på länge nu. Milano klubben Inter ska vara nära en övergång av den belgiske stjärnan Radja Nainggolan. Det är något som även Inter själva kan bekräfta.

Efter att ha missat att bli uttagen till Belgien VM-trupp 2018 så valde Nainggolan att avsluta sin landslagskarriär. Nu vill han fortsätta med förändringarna.

Enligt Inters sportchef, Piero Ausilio, så ska övergången bli klar imorgon. Det handlar om att Milano-klubben, som nådde Champions League till nästa säsong tack vare målskillnad, nu ska värva belgaren. Sky Sports skriver samtidigt att en läkarundersökning genomfördes under gårdagen.

Andra klubbar som är intresserade

LÄS MER: Bästa mittfältarna i VM

Annars är det även Calciomercato som rapporterar att de båda klubbarna ska vara överens och att det endast återstår detaljer för att Nainggolan ska byta Stadio Olimpico mot Guiseppe Meazza. Det är dock oklart hur mycket Inter kommer att betala för spelaren som sitter på ett kontrakt med AS Roma till och med sommaren 2021.

Det är inte bara Inter som ska ha visat intresse för att värva spelaren. Tidigare ska även framför allt Chelsea ha hört av sig för att försöka få till en övergång. Nu ser det dock ut att bli en flytt till Inter och det hela förväntas bli officiellt inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply