LISTA: Bästa mittfältare VM 2018 – topp mittfältare Fotbolls-VM

Bästa mittfältare VM 2018

VM 2018 i Ryssland kommer ju att bli en häftig uppgörelse bland de allra bästa landslagen i VM. Men inte bara det. För i vissa lag så finns det spelare som sticker ut, kanske rent av mer än själva laget. Det är de här stjärnorna som vi ska skriva om idag. Inte minst de bästa mittfältare VM 2018 kommer att få bevittna.

Det finns ju mängder av bra spelare, och tidigare har vi på redaktionen skrivit om de bästa anfallarna i fotbolls VM 2018. Nu har alltså turen kommit till att gå igenom de bästa mittfältarna i VM. Vet du vilka det är?

Kanske har du redan din uppfattning om vem den eller de bästa mittfältare VM 2018 är. Säg då vad du tycker. Håller du med att någon av våra tio bästa mittfältare i VM förtjänar sin plats – eller är vi helt ute och cyklar?

LISTA- Bästa mittfältare VM 2018 - topp mittfältare Fotbolls-VM

VM:s bästa mittfältare 2018

Det finns så oerhört många talangfulla spelare som kommer att springa runt ute på de ryska fotbollsplanerna. Dessutom är det ju dock många bra fotbollsspelare som fick stanna hemma. Inte minst spelare från Nederländerna och Chile, som missade att kvala sig in.

Så det här kommer därför inte att bli en lista om vilka mittfältare som är bäst i världen. Utan istället ska det handla om de bästa mittfältarna att spela VM 2018. Det kommer bara finnas med spelare som spelar i VM 2018 i Ryssland.

LISTA: Bästa mittfältare VM 2018

Så vad tycker ni? Ta er en titt på Silly Season Sveriges lista och avgör själva – vilken mittfältare är er favorit? Kommer han från någon av de större lagen? Eller tar han plats i något av de mindre landslagen? Som till exempel Irans VM trupp 2018.

Hur som helst. Det går att läsa mycket om VM på vår sajt. Allt från hur VM-grupperna avgörs med lag på samma poäng till alla grupper i VM 2018, samt även hur alla VM-trupperna 2018 ser ut.

Du är förstås välkommen att komma med din åsikt. Tänk dock på att det inte finns någon speciell rangordning bland spelarna. Vi har helt enkelt valt att presentera våra 10 bästa mittfältare VM 2018. Dock är inte de tio bästa rankade.

10. Andrés Iniesta, Spanien

LISTA Bästa mittfältare VM 2018 - topp mittfältare Fotbolls-VM

Vad det gäller Andres Iniesta så har han haft en alldeles lysande säsong. Med över 20 år i den katalanska storklubben FC Barcelona så har ju mittfältsstjärnan förstås en nästan självklart plats i Spanien VM trupp 2018. Dock så har ju Iniesta valt att lämna Barcelona, för att avsluta sin karriär i Japan. Så det här lär vara det sista vi sett av den Andres i ett mästerskap.

9. Angel Di Maria, Argentina

LISTA Bästa mittfältare VM 2018 - topp mittfältare Fotbolls-VM

Med en bländande teknik i hög hastighet så har Angel Di Maria sprungit in sig på den här listan. Han spelar just nu för den franska storklubben Paris Saint-German och är en startspelare i den argentinska VM-truppen 2018. Det återstår förstås att se vad han kan åstadkomma. I det senaste världsmästerskapet gick ju Argentina hela vägen till final.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply