Stjärnan kan stanna i Chelsea

Stjärnan kan stanna i Chelsea

Ryktas bort från Chelsea – men verkar kunna stanna

Det fortsätter att ryktas om många av Chelsea-stjärnorna kommer att lämna klubben. Nu kommer dock uppgifter från England om att stjärnmålvakten Thibaut Courtois kan stanna kvar trots allt.

Att en av de största stjärnorna i den så väl belgiska VM-truppen som Chelsea ska komma att lämna laget är inget nytt. Efter att ha stått för en riktig fiaskosäsong, där London-laget missade Champions League till nästa säsong, så ryktas det nu om en spelarflykt.

Bland annat ska både Eden Hazard och Thibaut Courtois ryktas till Real Madrid. Men vad det gäller målvakten så kommer han att stanna i PL-laget, i alla fall vad det verkar som.

Talar ut själv om framtiden

LÄS MER: Bästa målvakterna VM 2018

– Jag tror jag har varit tydlig med det här många gånger under den här säsongen, att jag inte har några planer på att lämna Chelsea. Nu vill jag bara fokusera mig på VM, säger målvakten enligt Sky Sports.

Dock kvarstår det att belgaren gärna vill spela Champions League, något som Chelsea inte kommer att göra. Frågan är om han kan acceptera ett mellanår för Chelsea, där klubben satsar enbart på ligan, och eventuellt någon av FA Cupen eller Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply