Speltips Argentina Nigeria – odds tips Argentina Nigeria, Fotbolls VM 2018!

Speltips Argentina Nigeria - odds tips Argentina Nigeria, Fotbolls VM 2018!
bet365

Speltips på Argentina Nigeria speltips VM 2018

Speltips Argentina Nigeria odds VM 2018? Här hittar du speltips på Argentina vs Nigeria odds i VM 2018! Argentina Nigeria är den sista matchen för de båda lagen i gruppspelet. Det är två lag som inför turneringen hade helt olika förutsättningar och mål och man har gjort ganska olika insatser, oväntat. Spela på matchen till bäst odds =>

Argentina är endast en match från att ha floppat totalt i detta mästerskap. I premiärmatchen fick man endast 1-1 mot Island men det var i den andra omgången som man skulle tappa det helt. Torsdagen den 21 juni åkte man nämligen på storstryk mot Kroatien. Hela 0-3 blev resultatet till det rödvita landslaget och nu måste man ta tre poäng. Man måste även få rätt resultat i mötet mellan Island och Kroatien. Argentina – Nigeria spelas på tisdagskvällen med starttid kl. 20:00. Spela på Argentina till bäst odds =>

Argentina och Nigeria kommer att spelas på Sankt Petersburg-Stadion i Sankt Petersburg. Detta är den sista gruppspelsmatchen som de båda lagen spelar och det kommer bli otroligt intressant. Ska Argentina åka hem utan en enda vinst eller ska Messi rädda sitt land och skjuta de till åttondelsfinal?

Speltips Argentina Nigeria - bästa odds tips Argentina att vinna mot Nigeria, Fotbolls VM 2018!

Speltips Argentina Nigeria odds tips

När det kommer till denna match Argentina vs Nigeria så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Argentina vs Nigeria. Argentina – Nigeria är den tredje och sista matchen i gruppspelet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Argentina vs Nigeria matchen:

Speltips Argentina Nigeria & odds tips 1X2

Odds på Nigeria-vinst (1): 7,00
Odds på Oavgjort (X): 4,60
Odds på Argentina-vinst (2) 1,42

Bäst odds på Argentina-vinst (2): 8,00

Odds på Nigeria eller Oavgjort (1 X): 2,70
Odds på Nigeria eller Argentina (1 2): 1,16
Odds på Argentina eller Oavgjort (2 X): 1,06

Odds på Argentina att vinna VM 2018: 20,00

Speltips Argentina Nigeria odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (1,82) NEJ (1,91)

Över 2,5 mål: 1,63
Under 2,5 mål: 2,16

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Speltips Argentina Nigeria - odds tips Argentina Nigeria, Fotbolls VM 2018!

Speltips Argentina Nigeria

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Nigeria som Argentina har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Argentina (2,50) och Nigeria (3,10) visar att Argentina är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Argentina eller Nigeria. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Argentina Nigeria? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Argentina Nigeria + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Argentina – Nigeria är en vinst för Argentina (2,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (2,16). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Argentina och Nigeria är två lag som haft svårt att göra mål i detta mästerskap.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Speltips Argentina Nigeria - odds tips Argentina Nigeria, Fotbolls VM 2018!

Argentina vs Nigeria odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer att få reda på den 26 juni. På pappret ska Argentina vinna denna match utan några större problem. Dock har Argentina allt annat än övertygad och därför kan Nigeria ha en chans att vinna detta möte.

Idag så möts Argentinas VM trupp och Nigerias VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den argentinska VM-truppen eller den nigerianska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Argentina och Nigeria att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp D Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Argentina vinnare odds fotbolls VM 2018 Argentina –– 32,00
Kroatien vinnare odds fotbolls VM 2018 Kroatien 1,04 15,00
Island vinnare odds fotbolls VM 2018 Island 9,00 151,00
Nigeria vinnare odds fotbolls VM 2018 Nigeria 201,00 301,00

Argentina har några av världens bästa fotbollsspelare i truppen. Det är framför allt Leo Messi som många pratar om men som lag har man inte lyckats under de senaste åren.. ett par av de bästa straffläggarna i VM 2018. En fotbollsspelarna har chans att vinna skytteligan i fotbolls VM 2018 och bli VM skyttekung 2018.

Nigeria kommer till matchen efter några svåra år bakom sig men verkar verkligen hittat rätt. Nigerias chanser att vinna VM enligt oddsen är ungefär lika höga som de är för Argentina. Drygt 71 gånger pengarna att lyckas ta hem titeln.

Argentina Nigeria odds 26 juni 2018

Odds Argentina – Nigeria? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Argentina och NigeriaSankt Petersburg-stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Argentina vinner mot Nigeria är oddset 1,42 gånger pengarna. Ifall du spela på Nigeria som vinnare är det hela 7,00 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 4.60 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Nigeria-vinst (1): 7,00
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,60
Odds på Argentina-vinst (2) 1,42

Bäst odds på Argentina-vinst (2): 8,00

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Argentina/Nigeria att vinna VM 2018: 20,00 & 301,00

Tippa på Argentina/Nigeria vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Argentina Nigeria trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Argentina Nigeria VM-trupper och förväntad Argentina Nigeria laguppställning och startelvor:

Argentina laguppställning och förväntade startelvor

Här är Argentinas laguppställning och förväntade startelva mot Nigeria:

Målvakter: Sergio Romero, Wilfredo Caballero, Franco Armani

Försvarare: Gabriel Mercado, Nicolás Otamendi, Federico Fazio, Nicolás Tagliafico, Cristian Ansaldi, Marcos Rojo, Marcos Acuña

Mittfältare: Javier Mascherano, Lucas Biglia, Giovani Lo Celso, Ever Banega, Eduardo Salvio, Ángel Di María, Manuel Lanzini, Maximiliano Meza, Cristian Pavón

Anfallare: Lionel Messi, Sergio Agüero. Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala

Nigeria laguppställning och förväntade startelvor

Här är Nigerias laguppställning och förväntade startelva mot Argentina:

Målvakter: Ikechukwu Ezenwa, Daniel Akpeyi, Francis Uzoho

Försvarare: William Troost-Ekong, Leon Balogun, Kenneth Omeruo, Bryan Idowu, Chidozie Awaziem, Abdullahi Shehu, Elderson Echiejile, Tyronne Ebuehi

Mittfältare: John Obi Mikel, Ogenyi Onazi, John Ogu, Wilfred Ndidi, Oghenekaro Etebo, Joel Obi

Anfallare Odion Ighalo, Ahmed Musa, Victor Moses, Alex Iwobi, Kelechi Iheanacho, Simeon Nwankwo

Argentina – Nigeria speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Nigeria och Argentina. Inför Argentina vs Nigeria så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Argentina vs Nigeria speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Argentina Nigeria? För dig som vill spela på Argentina Nigeria så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Argentina Nigeria Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Argentina Nigeria är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bäst odds inför fotbolls VM 2018 och Argentina Nigeria match på bästa oddset på VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria bettingspel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Argentina Nigeria fotbolls VM odds kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Argentinas matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på argentinska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply