Speltips Island Kroatien – odds tips Island Kroatien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Island Kroatien - odds tips Island Kroatien, Fotbolls VM 2018!

Speltips på Island Kroatien speltips VM 2018

Speltips Island Kroatien odds VM 2018? Här hittar du speltips på Island vs Kroatien odds i VM 2018! Island Kroatien är mötet som avslutar grupp D. De båda lagen har flera fina insatser bakom sig i turneringen och nu ska det avgöras. Spela på matchen till bäst odds =>

Island och Kroatien kommer att spelas på Rostov-stadion i Rostov del Don. Detta är den sista gruppspelsmatchen för de båda och Island kan även de ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen. Island har fortsatt med sitt fina spel från EM 2016 och Kroatien är redan klara för spel nästa runda av VM. Kroatien har ett imponerande mittfält med Luka Modric som ledare och frågan är hur långt man egentligen kan gå.

Speltips Island Kroatien

Speltips Island Kroatien odds tips

Island – Kroatien är ett möte som är väldigt intressant. Därför har vi på Silly Season Sverige tagit fram speltips och bästa oddsen inför matchen. Det är nu det ska avgöras hur grupp D slutar. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Island vs Kroatien matchen:

Speltips Island Kroatien & odds tips 1X2

Odds på Island- vinst (1): 3,35
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,80
Odds på Kroatien-vinst (2) 2,47

Bäst odds Kroatien eller Island (1 2): 1,38
Bäst odds Kroatien eller Oavgjort (1 X): 1,38
Bäst odds Island eller Oavgjort (2 X): 1,56

Island att vinna VM 2018: 20,00
Kroatien att vinna VM 2018: 20,00

Speltips Island Kroatien odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 2,50
Under 2,5 mål: 1,54

Speltips Island Kroatien - odds tips Island Kroatien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Island Kroatien

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Kroatien som Island har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Island (3,35) och Kroatien (2,47) visar att Island är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Island eller Kroatien. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Island Kroatien? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Island Kroatien + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Island – Kroatien är en vinst för Island (2,50), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,54). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Island och Kroatien är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Island vs Kroatien odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under tisdagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för isländsk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man är på rätt väg. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Islands VM trupp och Kroatiens VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den isländska VM-truppen eller den kroatiska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Island och Kroatien att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp D Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Argentina vinnare odds fotbolls VM 2018 Argentina 1,60 10,00
Kroatien vinnare odds fotbolls VM 2018 Kroatien 3,25 35,00
Island vinnare odds fotbolls VM 2018 Island 12,15 151,00
Nigeria vinnare odds fotbolls VM 2018 Nigeria 12,50 151,00

Luka Modric och Ivan Rakitic ett par av de bästa straffläggarna i VM 2018. En fotbollsspelarna har chans att vinna skytteligan i fotbolls VM 2018 och bli VM skyttekung 2018.

Speltips Island Kroatien

Island Kroatien odds 26 juni 2018

Odds Island – Kroatien? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Island och KroatienRostov-stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Island vinner mot Kroatien är oddset 3,35 gånger pengarna. Ifall du spela på Kroatien som vinnare är det oddset 2,47 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 2.80 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Island-vinst (1): 3,35
Bäst odds på Oavgjort (X): 2,80
Odds på Kroatien-vinst (2) 2,47

Bäst odds Kroatien eller Oavgjort (1 X): 1,49
Bäst odds Kroatien eller Island (1 2): 1,38
Bäst odds Island eller Oavgjort (2 X): 1,28

Island/Kroatien att vinna VM 2018: 5,50 & 81,00

Island Kroatien trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Island Kroatien VM-trupper och förväntad Island Kroatien laguppställning och startelvor:

Island laguppställning och förväntade startelvor

Här är Islands laguppställning och förväntade startelva mot Kroatien:

Målvakter: Hannes Thor Halldorsson, Runar Alex Runarsson, Frederik Schram

Försvarare: Kari Arnason, Ari Freyr Skulason, Birkir Mar Saevarsson, Sverrir Ingi Ingason, Hordur Magnusson, Holmar Orn Eyjolfsson, Ragnar Sigurdsson

Mittfältare: Johann Berg Gudmundsson, Birkir Bjarnason, Arnor Ingvi Traustason, Emil Hallfredsson, Gylfi Sigurdsson, Olafur Ingi Skulason, Rurik Gislason, Samuel Fridjonsson, Aron Gunnarsson

Anfallare: Alfred Finnbogason, Bjorn Bergmann Sigurdarson, Jon Dadi Bodvarsson, Albert Gudmundsson

Kroatien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Kroatiens laguppställning och förväntade startelva mot Island:

Målvakter: Danijel Subasic, Lovre Kalinic, Dominik Livakovic

Försvarare: Vedran Corluka, Domagoj Vida, Ivan Strinic, Dejan Lovren, Sime Vrsaljko, Josip Pivaric, Tin Jedvaj, Duje Caleta-Car

Mittfältare: Luka Modric, Ivan Rakitic, Mateo Kovacic, Milan Badelj, Marcelo Brozovic, Filip Bradaric

Anfallare: Mario Mandzukic, Ivan Perisic, Nikola Kalinic, Andrej Kramaric, Marko Pjaca, Ante Rebic

Island – Kroatien speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Kroatien och Island. Inför Island vs Kroatien så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Island vs Kroatien speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Island Kroatien? För dig som vill spela på Island Kroatien så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Island Kroatien Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Island Kroatien är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa odds och tips inför fotbolls VM 2018 och Island Kroatien match på bettingtips fotbolls VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Island Kroatien VM odds och betting erbjudanden!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Islands matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på kroatiska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply