Lista: Tio talanger att hålla koll på i Champions League

10 talanger att ha under uppsikt under Champions League

Spelare att hålla koll på Champions League? Denna säsongs upplaga av Champions League bjuder på väldigt mycket lockande. Vi kommer få se allt från svängiga matcher och underbara mål till häftiga stämningar och mål i slutet av matcherna.

Något som dock intresserar många på förhand är unga spelare och talanger i Champions League då de ofta gör sina första eller har väldigt få matcher på kontot. Det är alltid häftigt att se spela utvecklas från ung ålder och därför har vi på Silly Season Sverige nu gjort en lista med talanger att hålla koll på i årets upplaga av turneringen. Se och spela på fotboll live =>

talanger att hålla koll på i Champions League

Lista: lovande spelare att ha koll på under Champions League

Det finns många unga och väldigt duktiga spelare som kommer fram i de olika ligorna i Europa. Långt ifrån alla får chansen att spela i Champions League redan i ung ålder men det är ofta de mest lovande som får göra det. Därför har vi på Silly Season Sverige satt ihop en lista med tio spelare att följa i Champions League . Först vill vi dock rekommendera andra listor vi publicerat på siten och som kan vara av intresse. Ta gärna en titt på de, detta efter att vi gått igenom tio talanger i Champions League.

10. Marcus Rashford (Manchester United – 19 år)

Marcus Rashford är en av de största talangerna i engelsk fotboll och stod bland annat för två mål i debuten mot Midtjylland i Europa League. Det blev även två mål i ligadebuten mot Arsenal samt ett hattrick i U21-debuten mot Norge. Nu har den unge anfallaren endast Champions League kvar att debutera i och det återstår att se om han kan bli en riktigt världsforward.

SE ÄVEN: Manchester Uniteds löner

9. Timo Werner (RB Leipzig – 21 år)

Timo Werner kommer troligen snart att spela i någon av Europas största klubbar. Real Madrid är intresserade av att värva tysken som slagit igenom i Red Bull Leipzig Bundesliga. Werner vann skytteligan i Confederations cup sommaren med sex mål.

8. Patrick Schick (AS Roma – 21 år)

Patrik Schick är en spelare Roma kämpade väldigt mycket för att värva. Han var tidigare nära att skriva på för Juventus men då det blev problem under läkarundersökningen blev det aldrig någon flytt. Istället blev det en flytt till Roma efter att ha gjort 11 mål under sin första säsong i Serie A.

7. Theo Hernández (Real Madrid – 19 år)

Försvararen spelade under sin uppväxt i Atlético Madrid men valde sommaren att lämna för spel i Real Madrid. Han är en av de mest lovande spelarna i fransk fotboll och kommer bli Real Madrids förstaval på vänsterbacksplatsen inom några år.

SE ÄVEN: Real Madrids lönelista

6. Youri Tielemans (AS Monaco – 20 år)

Det var svårt i början men nu har Youri Tielemans kommit in i rollen i AS Monaco. Han debuterade i Champions League när han endast var 16 år och 148 dagar och jagades av flera storklubbar runt om i Europa.

Belgarens tillslag är väldigt bra och var under sin tid i Anderlecht till och med kapten. Se och spela på fotboll live =>

lovande spelare att ha koll på under Champions League

5. Jadon Sancho (Borussia  Dortmund – 17 år)

Jadon Sancho är en av de största talangerna från 2000-talet. Han värvades från Manchester City där Pep Guardiola kämpade för att förlänga spelarens kontrakt, men så blev inte fallet. Sancho utsågs till turneringens bästa spelare i U17-EM med England.

SE ÄVEN: Borussia Dortmund lönelista

4. Alexander-Arnold (Liverpool – 17 år)

Liverpools Trent Alexander-Arnold är en av de mest lovande spelarna i engelsk fotboll och kommer nu få göra sin debut i Champions League. I kvalet stod försvararen för en frisparkskanon mot tyska Hoffenheim. Spelaren är bra offensivt men har fortfarande mycket att jobba på när det kommer till att försvara. När det gäller att spela defensivt föredrar Klopp dock Joe Gomez.

3. Lucas Hernández (Atlético Madrid – 21 år)

Lucas Hernández är en av de mest lovande försvararna i fotbollsvärlden och med endast 21 år har fransmannen mer eller mindre tagit en startplats i ett av Europas bästa fotbollslag. Lucas har imponerat i början av La Liga och kan slå igenom på riktigt under denna säsong. Bror till Theo Hernández som även finns med på listan.

2. Henry Onyekuru (Anderlecht – 20 år)

Onyekuru spelade den gångna säsongen för nykomlingen Eupen i belgiska ligan. där blev det 22 mål och 9 assist och i somras lämnade han för spel i Everton. Han blev dock utlånad direkt och representerar han belgiska Anderlecht.

1. Ángel Correa (Atlético Madrid – 22 år)

Ángel Correa värvades till Atlético Madrid sommaren 2014 från San Lorenzo men det gick inte som argentinaren förväntat sig. På läkarundersökningen upptäcktes nämligen ett farligt hjärtproblem som kunde kostat honom livet. Efter drygt 10 månader utanför en fotbollsplan kom Correa tillbaka och har utvecklats mer och mer. Atlético-anfallaren har inlett säsongen väldigt bra och varit en av lagets bästa spelare. Se och spela på fotboll live =>

lovande spelare att ha koll på under Champions League

Läs mer om Champions League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply