LISTA: Fem spelare som spelat i både Arsenal och Chelsea

Lista spelare som spelat i både Arsenal och Chelsea

LISTA: Fem spelare som varit i både Arsenal och Chelsea

Totalt är det sammanlagt 24 spelare som dragit på sig både Arsenals rödvita och Chelsea helblåa tröja och trots att de båda Londonklubbarna är bittra rivaler så har övergångar de båda lagen emellan skett. Vissa övergångar har uppskattats mer och vissa har inte alls gillats av lagens båda fans, vilket är förståeligt då båda klubbarna är ständiga utmanare till den åtråvärda Premier League-titeln, och en viktig spelare kan göra skillnad på succé och fiasko.

TIPS: Se Arsenal vs Chelsea gratis? Så här enkelt får du Viaplay Sport gratis i 1 månad =>

Det gäller att hålla koll på de bästa spelarna och se till att de inte lockas iväg till rivalerna för att komma till bättre nytta där. Man vill ju enbart att de bästa spelarna skall prestera för ens eget lag och inget annat. Att gå till de bittra rivalerna ses som förräderi och enbart ett få antal spelare lyckas hoppa mellan rival-klubbar utan att få alltför mycket hat. Under lördagens match mellan Chelsea och ArsenalStamford Bridge kommer vi att se hur det går för spelarna på denna lista som fortfarande är aktiva i något av lagen.

Vi kommer snart att gå igenom fem av de bästa spelarna som spelat i både Arsenal och Chelsea och vi vill gärna att du tänker efter för att se om ni tycker likadant som oss på Silly Season Sverige. Det finns säkerligen många som inte håller med om innehållet i listan och därför vill vi gärna se att ni postar er egen lista i kommentarsfältet nedan.

Fem spelare som haft Arsenal och Chelsea som klubbadress

Vi på Silly Season Sverige har tidigare gjort flertalet listor som har blivit uppskattade av våra läsare. Nedan har vi valt ut några av de mest populära som vi tror att du kommer gilla, som till exempel fem saker vi lärde oss av Liverpool-Chelsea, Premier League-säsongens fem bästa målvakter 2016/17 och fem talanger som kan gå i Alexander Isaks fotspår. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan med spelare som varit i både Arsenal och Chelsea.

5. William Gallas

LISTA Fem spelare som spelat i både Arsenal och Chelsea
​Tid i Arsenal: 2006-2010

Tid i Chelsea: 2001-2006

Bäst i: Chelsea. Fransmannen vann två raka ligatitlar Tid i Chelsea 2004/2005 och 2005/2006 innan han lämnade för spel hos stadsrivalen Arsenal. Gallas blev en del av en omtalad affär där en annan spelare (som finns med på listan) gick i motsatt riktning. Gallas spelade fyra titellösa säsonger Tid i Arsenal innan han gick till ett tredje London-lag, Tottenham, och har därmed verkligen varit runt i de olika rivaliserande Londonklubbarna.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply