Isco vägrar skriva nytt kontrakt med Real Madrid – kan gå till Barcelona

Real Madrid-mittfältaren Isco nobbar huvudstadslaget – kan gå till Barcelona gratis

Real Madrids 24-årige mittfältare Isco kan komma att lämna klubben. Det ryktades om att han var på väg att skriva ett nytt kontrakt med den spanska giganten, men nu ser det hela ut att rasa ihop och Marca rapporterar att Isco nu vägrar förlänga med huvudstadsklubben.

För några dagar sedan ställdes ett ultimatum till Real Madrid – förläng med Isco eller sälj honom. Nu verkar det bli det andra alternativet. Den Madrid-baserade tidningen Marca skriver under dagen att kontraktsförhandlingarna fallit ihop då mittfältaren vägrat signera ett nytt kontrakt, något som bara kan tyda på att han vill lämna klubben.

Om problemet beror på att Real Madrid vägrade möta hans krav med lön och liknande är möjligt, men inte troligt. Isco har tidigare uppgetts vara missnöjd med situationen i den spanska huvudstaden.

Kan gå till Barcelona

Nu kan han komma att göra den förbjudna övergången, nämligen att gå emellan de två storkonkurrenterna Real Madrid och FC Barcelona. Spansk media har tidigare kopplats ihop med den katalanska storklubben och nu gör han det igen. Dock verkar Isco inte gå under den här sommaren, utan 2018 då mittfältaren kan lämna Real Madrid som bosman, det vill säga gratis.

Vill du se toppfotboll från Spanien gratis? Nu kan du se Copa del Rey-semifinalen gratis mellan Barcelona och Atlético Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply