LISTA: Fem saker vi lärde oss av Liverpool – Chelsea

https://sillyseason.se/streama/chelsea-vs-liverpool-live-stream-tv-tider-vilken-kanal-visar-matchen-stream-gratis-139469/

Fem saker vi lärde oss av Liverpool – Chelsea

Gårdagens matcher mellan Liverpool och Chelsea slutade oavgjort efter att David Luiz och Georginio Wijnaldum stått för vars ett mål i matchen. Diego Costa hann även med att få en straff med sig men brassen tog inte chansen och missade då Mignolet stod för en fin räddning på Costas försök. Resultatet gör att Chelsea nu leder Premier League hela nio poäng före laget på andra plats, Tottenham som likt Arsenal på tredje plats mäktat med att spela in 47 poäng på 23 matcher.

Mötena mellan Liverpool och Chelsea är alltid heta och denna säsong är det första gången på länge som de möts när båda ligger bland de främsta lagen i ligan, speciellt då Liverpool inte varit det topplag under de senaste säsongerna som man tidigare varit.

För Chelseas del har säsongen gått som på ett rullband så segrarna inkasserats i en rasande fart. Liverpool inledde starkt och ledde till och med Premier League ett tag, men under 2017 har det tufft. I skrivande stund har de inte inkasserat en enda seger och nu börjar det närma sig en rejäl kris i Merseyside-klubben. Ligatiteln glider långt bort och tar inte Jurgen Klopp och hans mannar tag i det hela kan det gå mot ytterligare en säsong utan Champions League.

Punkter vi tar med oss från Liverpool vs Chelsea

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Fem saker alla Chelsea-fans bör veta om Sadio Mané10 saker du inte visste om Harry Kane och 10 unga spelare som kan få sitt Premier League-genombrott 2016/2017. Men först ska vi gå igenom fem saker vi lärde oss av Liverpool vs Chelsea.

5. Tålamod är ingen dygd

LISTA: Fem saker vi lärde oss av Liverpool - Chelsea

Det är uppenbart att Jurgen Klopp blir irriterade på publiken på Anfield när de reagerar med frustration, och kanske kan man förstå båda sidorna. Liverpool-fansens reaktioner kan vara berättigade när deras lag spelar dålig fotboll. Samtidigt förstår man att att Klopp blir upprörd när publiken sprider negativ energi. Det vi kan komma fram till är att Klopp inte kan ”styra” publiken som han gjorde i Dortmund. På Anfield är de inte rädda att säga vad de tycker.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365