Manchester United vs Manchester City startelva – bäst kombinerad elva inför Manchesterderbyt!

United vs City – den bäst kombinerade elvan inför Manchesterderbyt!

Manchester United vs Manchester City startelva? Det är ännu en gång dags att sparka av ett Manchesterderby på ganska kort tid. Senast Man United vs Man City-derbyt var när lagen möttes den 10 september i Premier League. Då lyckades City vinna mot United med 2-1. Nu har det blivit dags igen och denna gång i Engelska ligacupens åttondelsfinal där vinnaren går vidare i EFL Cup. Se Man United vs Man City live gratis här =>

LISTA: Manchester United mot Manchester City - Bäst kombinerad elva inför Manchesterderbyt

Engelska ligacupen på TV? Engelska ligacupen live stream? United vs City sänds gratis av Unibet => och bet365 => men kan även ses live hos Viaplay!

Den bästa startelvan i Manchesterderbyt

Räkna med att detta Manchester derby blir ett av de mest spännande derbyna på en mycket lång tid. De två tränarna och ärkerivalerna Pep Guardiola och Jose Mourinho har mycket att bevisa. De ställer upp med sina respektive lag mot varandra som de båda tog över under sommaren. De har spenderat några månader på att fila till lagen och det går hyfsat för den ena och mindre bra för den andra.

De båda klubbarna har spenderat enorma mängder pengar på att värva in nya spelare, etablerade världsstjärnor såväl som oprövade men mycket lovande namn.  Nu återstår det att  se vilket av lagen som kommer gå vinandes ur striden om Manchester denna gång. Vem kommer att få stå som herre på täppan för de nästkommande månaderna.

Det som alltid har ansetts vara ett hett derby har efter tillsättningen av de båda världstränarna blivit ytterligare några grader hetare. Lägg till ett antal världsstjärnor i mixen och vi har oss ett fullspäckat och spännande derby framför oss.

Men innan vi går in på denna listan närmare vill vi på Silly Season Sverige passa på och tipsa om ett antal andra populära listor vi har, till exempel sommarens 10 hipstervärvningar, 10 bästa målvakterna i världen 2016 och sommarens 10 dyraste övergångar som en kan kolla igenom efter att vi är klara med Manchester United mot Manchester City – Bäst kombinerad elva inför Manchesterderbyt.

Målvakt: David De Gea

LISTA: Manchester United mot Manchester City - Bäst kombinerad elva inför Manchesterderbyt

Även innan Joe Hart försvann ut ur bilden så var den spanske målvakten ett givet förstaval. De Gea är även förstemålvakt i Spaniens landslag och har blivit utsedd till Årets Spelare i United under de senaste tre åren och det är svårt att tänka tillbaka på senaste gången spanjoren gjorde ett misstag.

MISSA INTE: alla Ligacupmatcher gratis hos Unibet => & bet365 =>

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply