Lista: Sommarens 10 hipstervärvningar

Lista: Sommarens 10 hipstervärvningar

Sommarens 10 största hipstervärvningar

Under sommarens transferfönster skedde många värvningar och spelare bytte klubbar fram och tillbaka. En del transfers rörde upp många upprörda miner och kontroversiella flyttar fick mycket stor uppmärksamhet i media såväl som på gatorna. Sedan fanns det även de värvningar som majoriteten fann väldigt bra för spelaren och laget i fråga, eller mindre bra. Det kom även att göras ett antal transfers som skulle kunna klassas som hipster.

Sommarens 10 hipstervärvningar

Det skedde många väldigt högt profilerade transfers under sommarens gång, men det finns även de transfers som flög under radarn och inte fick alls lika mycket uppmärksamhet men som klassas som bra och lovande. Innan vi går in närmare på detta vill vi på Silly Season Sverige också tipsa om ett par andra listor som vi har gjort och som har varit mycket populära, till exempel bästa elvan med utlånade spelare, fem ligorna som handlat för mest och Arsenals nio sämsta värvningar av Arsene Wenger som en kan bläddra igenom efter att vi är klara med sommarens 10 hipstervärvningar.

10. Ousmane Dembele (Dortmund)

Lista: Sommarens 10 hipstervärvningar

Det gick många rykten om vart den unge och lovande anfallstalangen skulle komma att hamna, innan det tillslut blev klart att det blev tyska Bundesliga och Borussia Dortmund, där Dembele redan har fått spela från start och bidra till sin nya klubb. Ses på av många som ett ytterst lovande prospekt. Yttern kostade 12,75 miljoner pund och han avslog intresse från England och Spanien i favör för Tyskland.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply