Officiellt: Crystal Palace värvar Mathieu Flamini

Officiellt: Crystal Palace värvar Mathieu Flamini

Fransmannen stannar på ett ettårskontrakt

Crystal Palace har skrivit på med den före detta Arsenalmittfältaren Mathieu Flamini och det rör sig om ett kontrakt som kommer att sträcka sig ett år.

Mathieu Flamini lämnade tidigare i somras sin klubb Arsenal, efter 246 spelade matcher över två perioder i klubben och tre stycken vunna FA-cuper. Nu har Crystal Palace gjort det officiellt att man har kommit överrens med franmannen om ett kontrakt som kommer att sträcka sig ett år framöver.

Fransmannen, som även fick tillfälle att vinna en Serie A-titel tillsammans med AC Milan under sina fem år med det italienska laget, blir Palaces femte permanenta värvning för sommaren. Efter fyra år i Arsenal flyttade den franske mittfältaren till Italien, innan han 2013 återvände till London och Emirates.

– Hans spelförmåga kommer att hjälpa oss men även hans ledarskapskvalitéer och hans förmåga att vinna matcher i en passningsstil. Jag är väldigt nöjd med att vi har lyckats värva en spelare av hans betydelse, sade tränare Alan Pardew om sitt nya förvärv.

– Crystal Palace är en väldigt ambitiös klubb med fantastiska spelare och jag ser fram emot att vara del av laget. Det är en väldigt intressant utmaning för mig och jag är väldigt exalterad över att vara här. Jag hade chansen att få diskutera flytten hit med Alan Pardew och han hjälpte mig verkligen med att ta mitt beslut, sade Flamini själv om sin övergång.

Tidigare under sommaren adderade Palace Andros Townsend, Steve Mandanda, James Tomkins, och Christian Benteke till truppen, med Loic Remy som kom från Chelsea på lån.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply