LISTA: Bästa elvan med utlånade spelare

Lista: Bästa elvan med utlånade spelare
bet365

Så skulle en startelva med elva av säsongens utlånade spelare kunna se ut

Transferfönstret är nu igenbommat och i vanlig ordning är det dags att summera sommarens största händelser. Idag fokuserar vi på de spelare som inte sålts, utan lånats ut, och satt ihop en startelva med de elva bästa lånen under fönstret. Källa: Dailystar. 

Lånekarusellen i fotbollseuropa har förmodligen aldrig varit större än den är nu. I skuggan av alla stora övergångar gömmer sig mängder av spelare som får finna sig vid att representera klubbar de inte ägs av. Ofta rör det sig om unga spelare som skriver på långa kontrakt med någon av de större klubbarna, och sedan tvingas lånas ut till klubbar i andraligor och andra länder för att få speltid. I den här listan är det dock inte dessa spelare vi valt att uppmärksamma. Utan med hjälp av Daily Star har vi i stället tagit ut en startelva med de största stjärnnamnen som av olika anledningar lånats ut till en annan klubb den här säsongen.

Bästa lånespelarna

Ta er gärna en titt på några av våra andra listor här på Silly Season SverigeTio dyraste målvakterna genom alla tiderTopp 10: Dyraste övergångarna på Deadline Day och de fem ligorna som handlar för mest pengar är några av de färskaste.

Men först. Det här:

 

Målvakt: Joe Hart (Manchester City > Torino)

Lista: Bästa elvan med utlånade spelare

Ja, vad hände egentligen där. Från att ha varit solklar förstamålvakt blev Joe Hart ett par veckor senare helt plötsligt Pep Guardiolas tredjeval i Manchester City. Engelsmannen är givetvis alldeles för bra för den rollen och en utlåning till Torino känns sund. Om än något oväntad. 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply