LISTA: Tio kända fotbollsspelare som gråtit på planen

LISTA: 10 kända fotbollsspelare som gråtit på planen

LISTA: 10 kända fotbollsspelare som gråtit på planen

Kända fotbollsspelare som gråtit på planen? Vilka kända fotbollsspelare har inte kunnat hålla tillbaka tårarna på fotbollsplanen, och när? Från vilka länder är de och när tog känslorna fullkomligt över på planen? Fotboll är ju känt som en sport som engagerar samtliga involverade, från spelare, tränare, domare och publik. Men när är gångerna då passionen blivit så stor för spelarna att tårar har fällts?

Silly Season Sverige ger dig därför de tio kändaste tillfällena då fotbollsspelare från olika länder och ligor gråtit på planen. Klicka dig igenom listan och se själv vilka spelarna är.

LISTA: 10 spelare som gråtit på planen

Kända fotbollsspelare som gråtit på planen? När du sedan är klar med den här listan rekommenderar vi dig ytterligare listor att läsa. Bland annat om spelarnas galna löner och prestationer.

Fler listor från Silly Season Sverige

10. Neymar, Confederations Cup

LISTA: 10 kända fotbollsspelare som gråtit på planen

Den tekniske brassen är väl i dag mest känd för att ha spelat hem flertalet titlar till FC Barcelona. Men tyvärr för honom, och 200 miljoner brassar, har succén i landslaget uteblivit – förutom en gång. 2013 vann Brasilien Confederations Cup-finalen mot Spanien, på hemmaplan, med övertygande 3-0. Då brast det för Neymar som i ren glädje grät på planen efter sin första titel med det brasilianska landslaget.

9. Daniele Dessena, Cagliari

För några år sedan åkte Daniele Dessena på en tuff skada när han bröt benet. Få trodde att den nu 29-årige anfallaren skulle orka med en comeback, men det gjorde han – och med stil. När han efter månaders frånvaro från fotbollsplanen var tillbaka gjorde han det genom att sänka Palermo med två mål, och efter 2-1-målet (han gjorde båda målen inom nio minuter efter att ha blivit inbytt) brast det för anfallaren som fick fira målet i tårar med sina lagkamrater.

8. Gianluigi Buffon, EM 2016

Det går inte att förneka det uppenbara: Gigi Buffon är, och går till historien som, en av världens bästa fotbollsmålvakter någonsin. Han må fylla 39 år i januari men det har inte stoppat honom från att fortsätta prestera på toppnivå. Det var dock under EM 2016 som tårarna rann från målvaktens kind då hans Italien blev utslagna av Tyskland i kvartsfinalen.

7. Mario Balotelli, Milan

Ögonblicket är ett av de mest välkända i den moderna fotbollen. Mario Balotelli, som gjorde en magisk EM-turneringen men fick se sitt Italien bli krossade av Spanien i finalen, grät öppet på planen efter att ha mottagit silvermedaljen.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply