Lista: Fotbollsspelare som var rökare

Fotbollsspelare som röker – lista med fotbollsspelare som var rökare!

Vilka fotbollsspelare som röker? Fotbollsspelare som var rökare? Världsstjärnor som rökt under sin karriär? Fotbollsspelare som rökt? Rökande fotbollsspelare? Fotbollsspelare som röker? Spelare som rökt? Rökning är dåligt, det är något vi redan vet. Rökningen av framför allt cigaretter leder till många sjukdomar och är en av världens största hälsoproblem. Men det hindrar inte några fotbollsspelare att röka några cigaretter då och då, och vissa fler än så.

En del spelare har bara upptäckts med en cigarett i handen några enstaka gånger, eller kanske bara en. De har jagats av paparazzis och då fotats med en cigarett mellan fingrarna, något som förstås ofta skapat ramaskri, det eftersom fotbollsspelare helst ska ses som profiler och förebilder till ungdomar. Det gör de förstås inte när de syns på diverse bilder med cigaretter, oavsett om det handlar om kedjerökare eller feströkare. SE & SPELA PÅ FOTBOLL LIVE =>

Fotbollsspelare som röker - lista med fotbollsspelare som var rökare!

Fotbollsspelare som röker – vilka är spelarna som har rökt under sin fotbollskarriär?

Finns några stora stjärnor bland fotbollsspelare som var rökare? Vilka är fotbollsspelarna som rökt under sin karriär? Vilka är då spelarna som rökt några cigaretter genom historien? Faktum är att det är ganska många. Förr var det till och med vanligt (vanligare än idag) att fotbollsspelare kedjerökte.

Idag, med tanke på den punktmarkering av kändisar som paparazzina står för, är det inte heller konstigt att många avslöjas. Framför allt är det stjärnor och spelare överlag i Premier League så ertappats oftast, då den engelska pressen rent historiskt varit snabba på att avslöja detaljer ur kändisarnas liv.

Vilka fotbollsspelare röker? Fotbollsspelare rökare? Världsstjärnor som rökt under sin karriär? I dagens lista tar vi upp de fem största namnen i fotbollshistorien, aktiva eller före detta spelare, som rökt under sin karriär. När vi sedan är klar med de här listan får du tips på fler listor från Silly Season Sverige som du kan läsa. SE & SPELA PÅ FOTBOLL LIVE =>

5. Carlo Ancelotti var en fotbollsspelare som var rökare

Fotbollsspelare som var rökare

Carlo Ancelotti hade en lång och framgångsrik karriär som fotbollsspelare. Med sina tolv år, samtliga i Serie A, hade mittfältaren gjort ett stort avtryck i fotbollsvärlden – och ännu större skulle det komma att bli som tränare. Italienaren har varit i storklubbar som Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint-German, Real Madrid och Bayern Munchen. Dessutom röker han, något som tränaren aldrig hymlat med. Han har flertalet gånger setts röka på bänken, något han nu tvingats sluta med.

4. Osvaldo Ardiles var en spelare som var rökare under sin karriär

OsvaldiOssieArdiles var en av Argentinas nyckelspelare när det sydamerikanska landet vann fotbolls-VM för första gången 1978. I klubblaget gjort han sig mest känd i Tottenham Hotspurs med en bra bit över 200 matcher då han tillbringade tio år i den engelska huvudstadsklubben. Han var även en storrökare. Enligt Ardiles själv rökte han som mest uppemot 40 cigaretter per dag, vilket dessutom var under tiden då han spelade VM 1978 och vann..

3. Socrates var också en fotbollsspelare som var rökare under sin tid

Socrates var, förutom en av de bästa mittfältarna i Brasiliens historia, en av de smartaste fotbollsspelarna. Han hade en doktorand i medicin, men det hindrade honom inte från att vara en riktig storrökare. Enligt egen utsago ska brassen ha rökt uppemot två paket per dag sen han var 16 år gammal.

2. Diego Maradona var en fotbollsspelare som röker

Lista: Fem världsstjärnor som rökt under sin karriär

Vad finns det att säga om Diego Maradona som inte en hel värld redan sagt? Han är än idag den spelare som anses vara bäst i världen tillsammans med brassen Pelé samt Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. Det är fakta, det vet vi om. Något vi också vet är att argentinaren inte var Guds bästa barn. Han sågs ofta ute på fester och har levt ett allt annat än hälsosamt liv. Han rökte sällan cigaretter, men något han dock rökte desto oftare var cigarrer, något bilden ovanför kan avslöja.

1. Johan Cruyff var också en fotbollsspelare som röker

Johan Cruyff var, precis som Maradona och Socrates, en av de bästa spelarna som någonsin beträtt en fotbollsplan. Holländaren sprutade in 190 mål på 240 matcher i Ajax på nio år och köptes då av Barcelona. I Spanien blev han en älskad legend. Cruyff blev dock inte bara känd för sina prestationer på fotbollsplanen, utan för rökningen också. Han rökte en bit över 40 cigaretter per dag, något som gjorde honom till en speciell fotbollsspelare i Holland på sin tid av många anledningar. Tyvärr tog rökningen också hans liv då han i fjol avled till följderna av cancer 68 år gammal.

Han är den sista på vår lista över fotbollsspelare som var rökare och fotbollsspelare som röker

Vilka fotbollsspelare röker

Fler listor från Silly Season Sverige:

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply