Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Fem stjärnor som avskyr Cristiano Ronaldo

Stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo? Cristiano Ronaldo är en av världens mest omdiskuterade fotbollsspelare, och han är en av dem som man antingen älskar eller hatar. Den portugisiske anfallaren har en väldigt arrogant aura, men han är också flerfaldig Ballon d’Or-vinnare och har förmodligen ett ganska stort ego, med tanke på att han ser bra ut rent fysiskt. Därtill är han en riktigt duktig fotbollsspelare. Att Ronaldos lön är astronomisk också gör att portugisen kan göra nästan vad han vill.

Alla har rätt att tycka vad dem vill, men den fight som oftast uppstår är den mellan Ronaldo och Lionel Messi, vem som är bäst. Det är extremt svårt att säga och många väljer att inte säga någonting istället. Men många har uttalat starka åsikter om anfallaren och gillar honom inte.

Stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo? Det är faktiskt mer än att bara ogilla, det finns många som hatar Cristiano Ronaldo. På Silly Season Sverige har vi valt att lista de fem stjärnspelare och/eller stora fotbollsprofiler som hatar Ronaldo. Innan vi går in alltför detaljerat på detta vill vi bara passa på att tipsa om en del populära listor vi har gjort, till exempel Afrikas bäste fotbollsspelare, spelare som spelat i både Arsenal och Chelsea och stjärnor som tjänar bäst i Kina.

5. Koke

Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

foto: bildbyrån

Det var under det senaste Madrid-derbyt på Vicente Calderon, i november 2016, som Koke och Ronaldo hamnade i en het diskussion med stångade huvuden och enligt uppgifter skall riktigt grova ord ha utbytts de båda parterna emellan.

Därtill finns det ett nästan medfött hat de båda klubbarna emellan och Koke, som är en akademispelare, har helt säkert aldrig riktigt gillat Ronaldo. Men det faktum att anfallaren därtill gjorde ett hat-trick på Atlético gjorde med all säkerhet ingenting bättre.

4. Pep Guardiola

Guardiola var en stjärnspelare, men är numera på tränarbänken där han har åtnjutit enorm succé. Under ett av de hetare El Clasico-derbyna, där Barcelona utklassade Real Madrid med 5-0 på Camp Nou, hamnade Ronaldo och Guardiola i en mindre stridighet.

Real låg under med 2-0 redan när bollen rullade ut till inkast. Barcelona-tränaren Guardiola tar upp bollen och när Ronaldo kommer för att hämta den för ett inkast, redan rejält irriterad på grund av ställningen, väljer Guardiola att hålla bort bollen med en hand och slänga iväg den längst sidlinjen, vilket leder till att Ronaldo lätt knuffar Guardiola då han skall hämta bollen.

Den nuvarande Manchester City-tränaren ignorerade sedan Ronaldos handskakning under Ballon d’Or-ceremonin 2013.

Sidor: 1 2

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply