Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Fem stjärnor som avskyr Cristiano Ronaldo

Stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo? Cristiano Ronaldo är en av världens mest omdiskuterade fotbollsspelare, och han är en av dem som man antingen älskar eller hatar. Den portugisiske anfallaren har en väldigt arrogant aura, men han är också flerfaldig Ballon d’Or-vinnare och har förmodligen ett ganska stort ego, med tanke på att han ser bra ut rent fysiskt. Därtill är han en riktigt duktig fotbollsspelare. Att Ronaldos lön är astronomisk också gör att portugisen kan göra nästan vad han vill.

Alla har rätt att tycka vad de vill, men den fight som oftast uppstår är den mellan Ronaldo och Lionel Messi, vem som är bäst. Det är extremt svårt att säga och många väljer att inte säga någonting istället. Men många har uttalat starka åsikter om anfallaren och gillar honom inte.

Det är klart att de mest framgångsrika spelarna inte kan vara på den bra sidan med alla men det finns vissa som har fler hatare än andra och Cristiano Ronaldo är högst troligen en av de som folk känner mest avsky för. Se & spela på fotboll =>

Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo? Det är faktiskt mer än att bara ogilla, det finns många som hatar Cristiano Ronaldo. På Silly Season Sverige har vi valt att lista de fem stjärnspelare och/eller stora fotbollsprofiler som hatar Ronaldo. Innan vi går in alltför detaljerat på detta vill vi bara passa på att tipsa om en del populära listor vi har gjort, till exempel Afrikas bäste fotbollsspelare, spelare som spelat i både Arsenal och Chelsea och stjärnor som tjänar bäst i Kina. Se & spela på fotboll =>

5. Koke gillar definitivt inte Ronaldo

Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Foto: Bildbyrån

Det var under det senaste Madrid-derbyt på Vicente Calderon, i november 2016, som Koke och Ronaldo hamnade i en het diskussion med stångade huvuden och enligt uppgifter skall riktigt grova ord ha utbytts de båda parterna emellan.

Därtill finns det ett nästan medfött hat de båda klubbarna emellan och Koke, som är en akademispelare, har helt säkert aldrig riktigt gillat Ronaldo. Men det faktum att anfallaren därtill gjorde ett hat-trick på Atlético gjorde med all säkerhet ingenting bättre.

Fem stjärnor som avskyr Cristiano Ronaldo

4. Pep Guardiola är heller inte fan av Ronaldo

Guardiola var en stjärnspelare, men är numera på tränarbänken där han har åtnjutit enorm succé. Under ett av de hetare El Clasico-derbyna, där Barcelona utklassade Real Madrid med 5-0 på Camp Nou, hamnade Ronaldo och Guardiola i en mindre stridighet.

Real låg under med 2-0 redan när bollen rullade ut till inkast. Barcelona-tränaren Guardiola tar upp bollen och när Ronaldo kommer för att hämta den för ett inkast, redan rejält irriterad på grund av ställningen, väljer Guardiola att hålla bort bollen med en hand och slänga iväg den längst sidlinjen, vilket leder till att Ronaldo lätt knuffar Guardiola då han skall hämta bollen.

Den nuvarande Manchester City-tränaren ignorerade sedan Ronaldos handskakning under Ballon d’Or-ceremonin 2013. Se & spela på fotboll =>

3. Xavi är heller inget större fan av Ronaldo

Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Det finns något av ett mönster bland de som inte gillar Ronaldo, och det har ofta att göra med FC Barcelona. Xavi, Barcelona-legendaren, skall enligt uppgifter ha sagt att Ronaldo inte är lika intelligent som Lionel Messi är. Såklart nekade Xavi till detta uttalande, och menade på att vad han menade att säga försvann i översättningen, men alla vet exakt vad han menade.

2. Sepp Blatter gillar heller inte Ronaldo

Blatter är ingen stjärnspelare men en stor profil inom världsfotbollen. Blatter uttalade sig om Messi och Ronaldo under ett snack med ett gäng studenter vid Oxford Union Society. Videon av Blatter som besvarar frågan vem han tycker är bäst av de båda superstjärnorna gick viral direkt.

Blatter beskriver Messi som en typisk fin kille som uppför sig, spelar bra och är snäll, medans allt han använder för att beskriva Ronaldo är att han är en ”befälhavare” på spelplanen, och det faktum att ”vissa har mer utgifter för frisören än andra”.

Blatter vägrade dock kommentera på vem han tyckte var bäst av de båda. Det blev dock ganska uppenbart vem av anfallarna som han föredrog. Se & spela på fotboll =>

1. Lionel Messi är Ronaldos ärkerival

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är två av världens bästa fotbollsspelare, kanske två av de bästa som världen någonsin har skådat, och de båda vet om det. Deras respektive klubbar är rivaler och två av världens största fotbollsklubbar.

Det har ofta sagts att de båda inte hatar varandra. De har istället ömsesidig respekt för varandra, men det är svårt att tro. De uppför sig enbart som att den andre inte existerar och de hyllar sällan varandra.

Det är ingenting märkligt med att de inte gillar varandra. I denna konkurrenskraftiga värld vi lever i hyllar prestationer och att vara den bäste. Det räcker inte med att vara en av de bästa. De båda vill vara den bäste.

Detta var alltså listan över stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo. Listan är baserad över saker som hänt på planen mellan Cristiano Ronaldo och motståndare. Eller något som hänt utanför planen. Hata är ett starkt ord så ta listan med en klackspark. Se & spela på fotboll =>

Stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Fler listor på Silly Season Sverige

Kolla gärna in fler listor som vi publicerat på siten. Det finns en väldigt många så det är bara att börja leta efter intressanta ämnen att läsa om. Det finns allt från saker du inte visste om fotbollsstjärnor. statistik om spelare, lag och turneringar och mycket annat intressant. Här hittar du några av listorna på siten. Vill du bläddra runt bland alla våra listor går det även utmärkt.

Vill du läsa mer om Cristiano Ronaldo hittar du allt om hans lön, bilar och annan info om portugisen i våra artiklar. Hittar du inte det du vill läsa om får du gärna kontakta oss. Då letar vi upp det till dig. Vi hoppas du gillade listan med stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo. Se & spela på fotboll =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply