Topp 5: Roligaste citaten från fotbollsspelare

Roligaste citaten från fotbollsspelare

Roligaste citaten? Fotbollsspelares citat? Roliga fotbollscitat? De galnaste fotbollscitaten? Roligaste citaten 2017? Fotbollsspelare har ofta en förmåga att vara tillbakadragna och politiskt korrekta i sina intervjuer. Nästan oavsett vilken fråga än en journalist ställer kommer spelaren att ge ett enkelt svar tillbaka, som nästan taget från ett manus, för att inte göra någon eller några upprörda.

Det är ibland förståeligt. Att stå och avslöja hela lagets taktiska plan i halvtidsintervjun på 30 sekunder är det ingen som kommer göra, dessutom har klubbarna ofta tydliga instruktioner om vad spelarna får prata om med media, men ibland kan det bli roligt ändå. När det oväntade händer och när spelarna säger vad de egentligen tycker och känner, då blir intervjuerna som roligast.

Galnaste fotbollscitaten

Dagens lista kommer därför att handa om fotbollsspelare och de fem roligaste citaten som de gett oss. När du sedan är klar med att läsa den här listan kan vi rekommendera dig att läsa Zlatan Ibrahimovic bästa citat eller roliga, sjuka & vridna fotbollscitat vi aldrig glömmer! Här är några fler läsvärda citatlistor:

5. Peter Crouch, Stoke City

Peter Crouch fick aldrig det stora genombrottet några av oss hade hoppats på. Han hade en skaplig sejour i Liverpool och för den svenska publiken kanske han är mest känd för sina åtta matcher i IFK Hässleholm säsongen 2000. Han har dock levererat ett störtskönt citat. När en journalist frågade vad den långe anfallare skulle ha varit om han inte vore fotbollsspelaren gav han en kort men tydligt svar ”Oskuld”.

4. George Best, Manchester United

George Best är en av de största legenderna i Manchester United efter sina 364 matcher under 1963-1974, han var också en citatmaskin. Engelsmannen sa bland annat ”Jag har spenderat mycket pengar på sprit och dyra bilar. Resten har jag bara slösat bort…”.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply