Topp 10: Fotbollsstjärnornas dyraste hus

Topp 10 Fotbollsstjärnornas dyraste hus

Fotbollsstjärnornas dyraste hus

Fotbollsstjärnornas dyraste hus? Fotbollsstjärnornas hus? Fotbollsspelares lyxigaste hus? Fotbollsspelarens dyraste hus 2017? Vem har det dyraste huset? Fotbollsspelaren med dyraste huset? Fotbollsspelare tjänar bra, det är ingen nyhet för någon av oss. Vissa tjänar ett antal miljoner per år, men andra drar in så mycket pengar att de inte vet hur de ska göra sig av med allt.

Då kanske ett hus är rätt väg att gå? En fastighet är alltid en god investering, brukar det heta, och kanske finns det en poäng i det talesättet. Som sagt. Många fotbollsspelare tjänar bra, det finns egentligen inga spelaren i de stora ligorna som tjänar dåligt, då exempelvis Premier League har en enormt hög medellön. Sen finns det även de spelare vars löner är svår att förstå hur höga de är.

Zlatan Ibrahimovic tjänade exempelvis väldigt bra i Manchester United, medan superstjärnor som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo tjänar ännu bättre. Bäst av alla tjänar just nu Carlos Tevez, då den argentinske stjärnan valde att lämna den inhemska ligan för att testa lyckan i Kina, och visst kan lönen ha spelat roll…

Fotbollsstjärnornas hus – vilket är dyrast?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listan “Premier League-domarna som tjänar bäst“, och låt oss lova: även om de inte har några dåliga löner skulle de aldrig klara av att köpa de här enorma och dyra husen som du kommer att hitta i den här listan. Här är Fotbollsstjärnornas hus!

Topp 10- Fotbollsstjärnornas dyraste hus

Stjärnorna med lyxigaste husen

Vilka är då fotbollsstjärnorna med de dyraste och lyxigaste husen? Tillhör dem de allra största stjärnorna? Eller finns det någon bubblare? Ja, det ska vi ta reda på i dagens lista. När du sedan är klar med att läsa den här ger vi dig tips på andra listor från Silly Season Sverige som du kan läsa.

10. Lionel Messi, FC Barcelona

Topp 10 Fotbollsstjärnornas dyraste hus

Är man världens bästa fotbollsspelare kanske man förtjänar ett jättehus likt det här? Argentinaren, som är uppvuxen i den argentinska staden Rosario, lät sig bygga det här huset i utkanten av staden. Den har ett spa, en egen bio men kanske viktigaste av allt: en fotbollsplan inbyggd inomhus. Huset uppges kosta uppemot 70 miljoner kronor.

9. Stephen Ireland, Stoke City

Topp 10 Fotbollsstjärnornas dyraste hus

Den förre Manchester City-spelaren är den klart minst kända liraren på den här listan. Han har aldrig spelat i Champions League, och han har minst matcher representerade för sitt landslag. Däremot har han ett stort, fint hus. Hans gård kallas King of Bling och är värderat till strax över 70 miljoner kronor.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply