LISTA: Bästa målvakterna i VM 2022 – vem är bästa målvakt i Fotbolls-VM 2022?

Bästa målvakterna i fotbolls-VM 2022

Vilka är de bästa målvakterna i VM 2022? Sitt du och klura på den, för faktum är ju att det inte är någon enkel fråga. Det finns totalt 32 lag, och i alla VM-trupperna 2022 så måste det finnas tre målvakter. Det innebär med andra ord att det kommer att nästan 100 olika målvakter i VM. Totalt 96 keepers, men alla kommer ju förstås inte att finnas med på den här listan. Se och spela på fotboll live =>

Faktum är ju att knappa 10% kommer att klara av det. För de andra -och tredjemålvakter ryker förstås nästan direkt. Det är klart att till exempel Spanien sitter på flera bra målvakter, men de har ju också några av VM 2022 bästa försvarare.

Det finns även listor med de bästa anfallarna i fotbolls VM 2022, så för dig som vill läsa mycket om VM i fotboll så går det ju att göra. Det är dock framför allt VM:s bästa målvakter 2022 som vi ska läsa om idag.

LISTA Bästa målvakterna i VM 2022 - vem är bästa målvakt i Fotbolls-VM 2022?

Bästa målvakterna i VM 2022

Om vi ska leta upp de bästa målvakterna i Fotbolls VM 2022 så får vi ju först göra en djupanalys av de olika trupperna och lagdelarna. Det som kommer att tas i beräkningen är ju hur de presterat fram till VM 2022 i fotboll. Framför allt i sina klubblag, men även under eventuella tidigare mästerskap samt kvalmatcher.

Det är också viktigt att tänka på att vissa bra målvakter inte får vara med på den här listan, eftersom de inte har kvalat sig in i VM med sitt landslag. Det handlar enbart om de bästa målvakterna som kommer att vara med i 2022 års VM i Qatar.

Lista VM:s bästa målvakter 2022

Silly Season Sverige älskar fotboll, och inte minst VM. Just därför har vi från redaktionen gått igenom väldigt mycket om allt inför den här turneringen. På tal om listor så går det väldigt bra att läsa om de bästa mittfältarna i VM 2022.

Vill du veta hur det går i sommar för de olika lagen? Här hittar du alla resultat för fotbolls VM 2022. Det går också att läsa om vilka lag som spelar i VM-grupperna 2022, och förstås mycket mer än så.

När det kommer till den här listan om bästa målvakterna i VM 2022 så är det bra att tänka på att vi bara tagit fram våra tio bästa keepers, men att de inte är rangordnade mellan varandra.

Bästa målvakterna i fotbolls-VM 2022

10. Marc-Andre Ter Stegen, Tyskland

LISTA Bästa målvakterna i VM 2018

Efter en ny jättesäsong med den spanska storklubben FC Barcelona så var Ter Stegen given i den tyska VM truppen 2022. Han lär dessutom även starta före den förre förstemålvakten, Bayern Münchens Manuel Neuer. Han har dessutom haft en del skadeproblem.

9. Hugo Lloris, Frankrike

Bästa målvakterna VM 2018

Det brukar sägas att utan en målvakt så är det svårt för ett lag att gå långt i ett mästerskap. Därför är det ju tur för Frankrikes VM trupp 2022 att de har Hugo Lloris i målet. Så därför kommer Tottenham-spelaren bli en nyckelspelare Les Blues.

8. David De Gea, Spanien

VMs bästa målvakter

I Manchester United så finns stor superstjärnan David de Gea. Han kommer vara aktuell för Real Madrid den här sommaren, men även för Spaniens VM trupp 2022 som ska försöka vinna ett nytt VM-guld. Kan De Gea hålla tätt så är det ju inte omöjligt att ”La Roja” tar sitt andra VM-guld någonsin.

7. Yann Sommer, Schweiz

Bästa målvakter i fotbolls VM 2018

I den tyska klubben Mönchengladbach håller Yann Sommer till. Han var given i bland annat EM 2016 och kommer att fortsätta att vara det i VM 2022. Ska Schweiz VM trupp 2022 gå vidare långt i VM så kommer Sommer att behöva spela bra.

6. Keylor Navas, Costa Rica

Bästa målvakter VM 2018

Costa Ricas VM trupp 2022 så är Keylor Navas tveklöst den störst största stjärnan. Han kommer ju att bli oerhört viktig. För med sina 3 hållna nollor på 5 matcher i VM 2014, och stjärnstatus från tre raka CL-titlar med Los Blancos, så blir han inte bara en av de bästa målvakterna i VM 2022. Han kan rent av komma att bli den allra viktigaste.

Bästa målvakt i fotbolls-VM 2022

5. Danijel Subasic, Kroatien

Bästa målvakterna i Fotolls VM 2018

När en tittar på Kroatien VM trupp 2022 så är det kanske framför allt mittfältet med Barcas Ivan Rakitic samt Real Madrid-spelarna Luka Modric samt Mateo Kovacic. Men Monaco-målvakten Danijel Subasic är också en som imponerar rent namnmässigt.

4. Ederson, Brasilien

Bästa målvakten i VM 2018

Det råder ingen direkt målvaktsbrist i Brasilien. För den brasilianska VM truppen 2022 kan bland annat kasta in Ederson. Han blev mästare med sitt Manchester City, och kommer att få chansen att starta under VM i Qatar den här sommaren.

3. Alisson, Brasilien

Bästa målvakter i VM 2018

Som sagt… i det brasilianska lägret behöver en inte direkt oroa sig för några målvaktsproblem. En som skulle kunna gå raka vägen in i startelvan är Romas målvakt Alisson. Brassen har gjort det väldigt bra där, och är förstås ett väldigt bra andranamn. Han kommer absolut att kunna gå rakt in i vilken stor VM-match som helst om det skulle vara nödvändigt.

2. Kasper Schmeichel, Danmark

Bästa målvakten i VM i Ryssland

Rent generellt så är ju den svenska truppen bättre än Danmarks VM trupp 2022. Men när det gäller målvakter så kommer danskarna att slå oss. En brukar ju säga ”sådan far, sådan son”. Och det stämmer förstås in bra i det här fallet. För Kasper Smichael, som vunnit PL-guld med Leicester City, är ju nämligen son till Peter med samma efternamn.

1. Thibaut Courtois, Belgien

Bäste målvakten i VM 2018

Det må ha gott riktigt tuff för Chelsea den här säsongen, som slutade femma i engelska Premier League och därmed missar Champions League till nästa säsong. Men någon som inte kan lastas för det är Thibaut Courtois, som fortsätter att vara en stabil pjäs längst bak på planen. Just därför så är han ju bland annat given i Belgiens VM-trupp 2022. Kan han storspela så är det inte alls omöjligt att Belgien går väldigt långt i det här mästerskapet. Han är förstås en av de bästa målvakterna i VM 2022. Se och

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply