LISTA: Bästa backarna VM 2018 – topp försvarare Fotbolls-VM

Världens bästa backar i VM

Bästa backarna VM 2018

Vilka är VM:s bästa backar? Nu ska vår lista handla om de Bästa backarna VM 2018. Det vill säga att Silly Season Sverige ska ta sig en titt på de bästa försvararna som ska spela VM 2018. Det finns ju förstås en hel del att välja mellan, då det finns 32 lag och nästan varje lag spelar med fyra eller fem försvarare i sin startelva.

För er som följt våra listor sedan tidigare så vet ni ju säkert redan om att vi gjort fler intressanta listor av den här typen. Inte minst om offensiva spelare, då vi letat upp de bästa anfallarna i VM 2018. Men det går också att läsa om VMs bästa mittfältare 2018.

Men idag ska alltså fokuset ligga på de bästa backarna. Vi har sagt det förut och kommer att säga det igen, men det finns ju väldigt många försvarare att välja mellan. Det handlar ju också om några av världens bästa försvarare. Det är en av de sakerna som gör att Fifas världsmästerskap till de mest intressanta i världen.

ästa backarna VM 2018

10 bästa försvararna i VM 2018

Det går ju alltså att hitta så många duktiga försvarsspelare i världen. Allt från de stora landslagen och klubbarna, men då kanske framför allt bland VM 2018 bästa landslag. Det är ju självklart att de bästa spelarna oftast – men absolut inte alltid – finns i de större lagen.

Men vi vet ju att VM ofta bjuder på många och sköna överraskning, något som ni kommer att få läsa om här i vår lista. Det ska alltså göras en bevakning där vi synar de bästa försvararna i VM i Ryssland 2018. Kan du gissa dig till vem som är den bäste?

LISTA: Bästa försvararna VM 2018

Det finns förstås delade meningar om vem som är VM:s bästa försvarare. Just därför kommer vi inte att rangordna de olika spelarna, utan istället slänga fram 10 av de bästa backarna VM 2018 helt slumpartat. Sedan är det upp till er läsare att avgöra vem som är bäst. Vem är din favorit?

För dig som vill läsa mer om Fotbolls-VM 2018 så hjälper vi på redaktionen mer än gärna till med det. Inte minst genom att ge er några förslag på VM-artiklar som ni kan läsa. Om VM-låten 2018 intresserar er så går det att läsa om den. Dessutom går det att hitta alla VM-resultaten 2018 här. Men nu ska det alltså fokuserar på de bästa backarna VM 2018. Låt oss höra – vilken försvarare gilla du mest?

10. Gerard Pique, Spanien

 VMs bästa backar

Det råder delade åsikter om Gerard Pique, ifall han är en av de bästa försvararna eller inte. Men med tanke på hans status i så väl Barcelona om det spanska VM-laget så är han ju åtminstone värd att vara i toppen. Om han är den bästa låter vi dock vara osagt.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply